fbpx

Weekvlog: ik ben niet altijd positief & nieuwe uitdagingen

Het is een feit: ik ben niet altijd positief. Door vloggen probeer ik een realistische kant te laten zien van mijn leven. De ondertitel van mijn blog is niet voor niks: positief (leren) leven. Een weekvlog is al weer lang geleden. Ik wilde al weer even iets filmen, maar had daar niet de tijd en energie voor. Filmen vind ik namelijk best zwaar. Daarnaast wil ik ook wel iets kunnen laten zien. Afgelopen week voelde perfect. Ik heb leuke dingen gedaan, mijn boek kwam binnen en ik laat je nog meer zien van mijn leven.

Niet altijd positief

Tegen het einde van de week kregen we (mijn ouders & ik) niet zo leuk nieuws. Hierdoor had ik totaal geen zin meer om te filmen, de dag erop pakte ik het filmen redelijk snel weer op. Ik heb mezelf een baal dag gegund, even gehuild en ben de ochtend daarop lekker gaan lopen met mama. Daarna heb ik mijn camera er weer bij gepakt. Mijn gedachte heb ik verzet met het schrijven voor mijn blog en andere dingentjes. En met de lunch merkte ik al weer dat ik me beter voelde. Gewoon weer positief :). Waarom ik dit deel, is omdat het ik via Hou Het Luchtig en mijn socialemediakanalen duidelijk maak waarom positief (leren) leven erg belangrijk is als je chronisch ziek bent. Maar dit tegenvallend nieuws had helemaal niks met mijn ziektes te maken. Het normale leven komt soms tussendoor met stom nieuws. Daar mag je best van balen.

niet altijd positief

Nieuwe uitdagingen

Vorige week konden jullie al lezen dat ik ben begonnen met mijn tweede onderneming, Studio Luchtig | Freelance Content Creator. Afgelopen week had ik mijn eerste opdracht! Super spannend en een echte uitdaging die ik niet uit de weg ga. Daarnaast sprak ik af met iemand die ik wel ken maar toch ook weer niet. En! Mijn boek kwam binnen! Allemaal leuke dingen die zijn eigen (lichamelijke) uitdagingen met zich meenamen. Ook dat is niet altijd positief, maar vaak wel de moeite waard. Middagdutjes op zijn tijd werken als een heel goed medicijn en ik zoek vaak de balans tussen één dag wat doen en de andere dag niks doen. Redelijk gelukt, kun je zien in de vlog.

De laatste video vind je hier. Kan je niet wachten op de volgende vlog? Abonneer je hier op mijn Youtube kanaal.

Liefs, Fenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: