fbpx

Maandoverzicht oktober 2020: privé en zakelijk vol met verrassingen!

Oktober 2020

Oktober 2020 was een privé en zakelijk gezien een maand vol met verrassingen! Een maand waarbij ik meerdere malen overdonderd was over wat er allemaal gebeurde en hoe snel het allemaal gaat.

Oktober 2020: wat stond er op de planning

Apple Watch

Review Apple Watch 6
Apple Watch serie 6

Ik kocht een Apple Watch en merk dat ik het erg fijn vind. Naast dat ik gemotiveerder ben met bewegen, geeft het me ook rust. Je kunt namelijk je bloed meten, de zogenaamde saturatie, is een nieuwe functie van de serie 6. Dat vind ik als longpatiënt wel heel interessant! Waarom? Na vele longontstekingen heb ik regelmatig steken bij mijn longen/ribben. Nog steeds schrik ik hiervan. Laatst had ik het weer en dan meet ik nu de zuurstof in mijn bloed, dat geeft een mooi getal weer en dan kan ik denken ‘niks aan de hand’. 

Uit huis

Ik heb een eigen plekje gevonden! In hetzelfde dorp waar mijn ouders ook wonen (en ik dus ook). Nooit gedacht dat ik hier zou blijven, ik heb altijd gedacht dat ik net als mijn broer en zus naar Tilburg zou gaan. Maar, toen kwam er dit huisje op mijn pad. Dus, het is nu officieel, ik ga het huis uit! Het heeft voordelen om dichtbij mijn ouders te blijven wonen. Toen het net bekent was dat ik het huisje kon huren, was ik een paar dagen van slag. Twijfels, hoe ga ik dat doen?! Financieel, met mijn gezondheid. Kan ik dat wel? Nu is dat gelukkig allemaal wel goed, ik heb er weer vertrouwen in :). Per december krijg ik de sleutels en ga na de kerstdagen over. Lekker kerst thuis vieren!

BESTE INSTAGRAM POST van oktober 2020

Deze post kreeg de meeste likes op Instagram afgelopen maand. Ik was hier ook totaal van ondersteboven! Ik, een baan? Hoe dan? Door wat ik doe met Hou Het Luchtig en Studio Luchtig kreeg ik een baan aangeboden. Na lang twijfelen bleef ik bij mijn plan: ondernemen. En dat heeft nu al goed uitgepakt. Oktober was zakelijk gezien een goede maand en zoals het er nu voor staat wordt november nog beter en leuker met nieuwe opdrachten! Ik ben erg benieuwd wat de laatste twee maanden van 2020 nog gaan brengen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik heb een baan aangeboden gekregen bij een supertof bedrijf & daar heb ik nee tegen gezegd 😱 Wat heb ik getwijfeld! Blijf ik ondernemen of ga ik in loondienst? Als het aanbod twee maanden eerder was gedaan had ik misschien wel ja gezegd… het voldeed aan al mijn eisen toen ik ging zoeken voor een baan. Toen @studioluchtig nog niet echt liep… En nu, zonder sollicitatiegesprek, kreeg ik een baan aangeboden. Omdat ze zien wat ik kan en doe voor @studioluchtig én @houhetluchtig. Wauw! 🤗 Toch heb ik voor mezelf gekozen. Voor mijn eigen droom. Gekozen om bij mij plan te blijven en te blijven ondernemen. Ondanks dat dit natuurlijk de nodige risico’s met zich meebrengt… maar het brengt ook vrijheid met zich mee! Er staan leuke dingen op de planning voor het laatste kwartaal! Zin in!! 🙌🏼 #grenzeloospositief #positieflerenleven #houhetluchtig #ondernemeninpyjama #astma #longziekte #pds #scoliose #onzichtbaarziek #storytelling #prikkelbaredarmdyndroom #chronischziek #ondernemerschap #liefdevoorinstagram #communicatie #studioluchtig #fempreneur #contentstrateeg #creativelife #grenzeloosnieuwsgierig #digitalnomad #locatieonafhankelijkwerken #weesliefvoorjezelf #ondernemendevrouwen 📸 @denisebrandingfotografie

Een bericht gedeeld door Fenna van Kerckhoven (@houhetluchtig) op

Oktober 2020 was lekker drukke en overweldigende maand, maar ik had het niet alles willen zien! Hoe was jouw maand? Laat een reactie achter in de comments hieronder!

Liefs, Fenna

Wil jij leren hoe je je niet laat tegenhouden door beperkende gedachten? Of door je eigen mentale of fysieke beperkingen? BESTEL DAN HIER MIJN EBOOK “ZO DENK JE GRENZELOOS POSITIEF!

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: