fbpx

Grenzeloos Leven Online Cursus

Van denken in beperkingen, naar grenzeloos leven

Je laat je tegenhouden door je eigen fysieke en mentale grenzen, waardoor er niks veranderd. Je komt energie en tijd te kort. Balans vinden tussen wat je wilt en wat je kan lijkt onmogelijk. Je beperkingen houden je tegen. Of houd jij jezelf tegen?

Met deze online cursus creëer jij een grenzeloos leven. Zodat je niet meer in beperkingen denkt en stopt met jezelf tegenhouden! Je hebt de grens opgezocht van wat jij wilt, wat jouw lichaam kan en hoe jij wil leven. Je leeft je mooiste leven dankzij je beperkingen, je bent grenzeloos positief en ziet eindeloos veel mogelijkheden. 

Uitverkoop, nu 60% korting!

Koop de cursus nu voor slechts 39,- (incl. btw)
en begin direct!

Orignele prijs  €98,- (excl. BTW) 

Herken jij dit?

  • “Ik laat mij tegenhouden door mijn fysieke en/of mentale beperkingen.”
  • “Ik heb het gevoel dat ik altijd energie en tijd tekort kom om iets te veranderen.”
  • “Ik weet niet zo goed wat ik zou kunnen en wat mogelijk is voor mij.”
  • “Ik heb het gevoel dat er voor mij geen opties zijn en dat dit is wat het is.”
  • “Ik vind het moeilijk om naar mijn lichaam te luisteren.”
Grenzeloos Leven E-Course

Wat als ik zeg dat jij ook kunt leven zonder grenzen?

Ik laat zien dat je grenzeloos kunt leven en leven in vrijheid mét een beperking. Ik laat je zien dat je je mooiste leven kan leven,
parttime werken én geld verdienen, balans vinden in wat je wilt doen en wat je kunt doen én alsnog alles kunt bereiken wat je wilt.

Wat houd je tegen? Waarom zie je zoveel beren op de weg? Waarom leef je op je rem?

Tegen mij is herhaaldelijk gezegd dat ik dingen niet kan doen omdat ik mijn beperkingen heb. Ik kon wel gaan studeren maar alleen als ik er langer over deed,
ik kon me niet inschrijven voor dat ene programma want dat is te veel voor me, ik ben te goed om daarvoor in aanmerking te komen
en ik ben niet goed genoeg om “normaal” mee te doen met in maatschappij. Mijn reactie: dat zullen we nog wel eens zien!  

Ik weet wat je doormaakt. Ik ken de uitdagingen, de dagelijkse struggles, het gevoel van onmacht en de stemmetjes in je hoofd.
Stop met jezelf tegenhouden. Het leven is te kort om niet voor jezelf te kiezen.

Koop vandaag nog jouw Grenzeloos Leven Online Cursus!

Hele fijne toegankelijke cursus waarin goede voorbeelden en concrete opdrachten worden gegeven om aan de slag te gaan met grenzeloos leven. De verschillende modules op thema zijn erg fijn en waardevol. Dit maakt dat je in je eigen tempo aan de slag kunt gaan en echt stap voor stap een leven dat bij jou past kunt vormgeven.”

Rebecca ter Mors

rebeccatermors.nl

“Ik ben erg tevreden, de cursus geeft je weer een frisse blik om positief in het leven te staan en een nieuwe start te maken. Bewustwording!”

Nikki van Uden

Wat kun je verwachten van de online cursus?

De online cursus bestaat uit de volgende vijf modules, die jou de handvatten en tools geven om bewust bezig te zijn om een grenzeloze mindset te creëren:

1. Leren luisteren

Leren luisteren naar je lichaam, maar vooral leren luisteren naar jezelf. Wat wil je? Wat kan je? 

Na deze module kan je beter naar jezelf luisteren én ken je jouw grenzen.

2. Mindset boost

Omring je met positieve energie, kies voor jezelf, durf nee te zeggen én wees grenzeloos positief!

Na module twee durf je voor jezelf te kiezen en leer je lief te zijn voor jezelf.

 

3. Mogelijkheden leren denken

Wat houd je tegen? Waarom doe je nog niet wat je wilt doen? Welke fysieke en beperkende gedachtes houden je tegen?

Na deze module zie jij sneller kansen en weet je hoe je je niet meer laat tegen houden door beperkende gedachtes.

4. Grenzeloos leven

Hoe wil jij leven? Waar wil je naartoe? Samen gaan we kijken hoe je dat leven kunt bereiken door in mogelijkheden te denken!

Na module vier durf jij te kijken naar wat jij echt wilt en je durft groter te dromen.

5. Wees grenzeloos!

Wat en wanneer ga jij grenzeloos leven? Wat kan daarbij helpen? Ondernemen? Waar moet je beginnen om je mooiste leven te leven?

Na deze module weet jij welke stappen je kunt zetten naar jouw grenzeloos leven.

Bonussen

Naast de standaard modules krijg je toegang tot het ebook “Zo denk je grenzeloos positief”, t.w.v. 14,95 euro. 

 

Waaruit bestaat de cursus?

Opdrachten

Om de stappen te zetten die je wilt zetten, krijg je ook opdrachten. Je brengt de toegepaste kennis in de praktijk zodat je ook echt grenzeloos kunt gaan leven!

Video

De online cursus bestaat uit vele video’s waarin ik alle modelus en opdrachten uitleg. Ik deel mijn kennis, praktische tips en mijn eigen ervaringen. 

Tekst

Ben jij een lezer? Dat kan! Alle informatie die ik vertel in de video’s staan ook uitgeschreven. 

 

Mijn verhaal

Ga grenzeloos leven!

Ik zeg altijd dat ik een waslijst aan ‘zooi’ heb. Ik heb namelijk een longziekte (BPD), daardoor heb ik weinig weerstand, ben ik snel ziek en ik heb ik 30% minder longinhoud. Hierdoor ben ook ik chronisch moe, powernapjes vind ik daarom fantastisch! Daarnaast heb ik drie krommingen in mijn ruggenwervel (scoliose), dit veroorzaakt dagelijkse pijn in mijn rug en als gevolg daarvan heb ik veel hoofdpijn. En als laatste heb ik een prikkelbare darm (PDS), ik moet hierdoor rekening houden met wat ik eet. Ow, en ik ben ook dyslectisch…

Niet ondanks, maar dankzij mijn beperkingen heb ik al zoveel bereikt! Ik ben grenzeloos positief en denk altijd in mogelijkheden. Letterlijk en figuurlijk, de grens verleggen. De grens opzoeken van wat ík wil, wat mijn lichaam kan en hoe ik wil leven. Maar ook letterlijk de grens over als online ondernemer, door locatie-onafhankelijk te zijn. Naar het buitenland gaan als digital nomad en buiten mijn comfortzone stappen om te ontdekken op welke plekken in de wereld mijn lichaam letterlijk tegen minder grenzen aanloopt en waar ik mij vrij voel. 

Ik ben dan wel chronisch ziek, maar waar ik achter ben gekomen is dat je niet per se lichamelijke beperking hoeft te hebben om jezelf te beperken. Ik heb moeten leren luisteren naar mijn lichaam en moeten leren denken in mogelijkheden. Anders was ik nooit zover gekomen als waar ik nu ben. Om mij heen zie ik dat mensen zich laten tegenhouden door grenzen van hun lichaam of door de grenzen die zij zichzelf opleggen. Je kunt en je bent zoveel meer!      

Laat je niet beperken door grenzen van je lichaam of door de grenzen die je jezelf oplegt. Denk in mogelijkheden. Wees grenzeloos positief. Ga grenzeloos leven!

 

Grenzeloos Leven E-Course

Wat levert deze online cursus je op?

Je hebt een grenzeloze mindset gecreëerd. Je leeft je mooiste leven dankzij je beperkingen, je bent grenzeloos positief en ziet eindeloos veel mogelijkheden. Je creëert én bewandelt je eigen pad en je bent van niets en niemand afhankelijk.
Niets houd je meer tegen om grenzeloos te leven.

“Zeker nu er dit jaar (extra) veel uitdagingen op ieders pad komen, is het fijn om hiermee aan de slag te gaan. Of je nu last hebt van een fysieke of mentale uitdaging, soms is het fijn om een zetje van buitenaf te krijgen om hier wat aan te doen. En dat zetje geeft Fenna je!”

Madelon Sophie

Bymadelonsophie.nl

Van denken in beperkingen, naar grenzeloos leven!

Van alle beperkingen die ik heb, is de grootste beperking dat ik mezelf tegenhoud. Ik had het gevoel dat ik het allemaal alleen moest oplossen, dat ik constant moest vechten om te overleven, dat ik mezelf moest verantwoorden en uitleggen wat ik wel en niet kan.

Ik ben een overlever. Ik moest wel.

Ik kwam niet verder en het lukte me niet om iets te veranderen. De knop ‘overleven’ stond voor 100% aan. Om de dag door te komen, om mijn grenzen niet over te gaan, om alle ballen omhoog te houden. Sociaal leven, werk, sporten, hobby’s, rusten, me-time en koken. Krampachtig en angstig was ik om mijn grenzen over te gaan, om ziek te worden en helemaal niks meer te kunnen.

Zo leven was geen optie. Dus begon ik eindelijk met écht leven. Mijn leven. Ik ben mijn grenzen gaan op zoeken en deze gaan verleggen, om te kunnen leven zoals ik wil leven!

Na de online cursus…

Na deze online cursus heb je alle tools in handen om grenzeloos te leven. Je luistert naar je lichaam, je hebt een positieve en sterke mindset gecreëerd en je leeft zoals je wilt leven.

Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving, waar je alle modules kunt vinden. Je kunt direct bij de modules, zodat  je ze op je eigen tempo kunt volgen. De online omgeving blijft drie maanden toegankelijk.

Bonussen

  • Ebook van Hou Het Luchtig, “Zo denk je grenzeloos positief” t.w.v. €14,95.
    Dit e-book neemt je in drie stappen mee in mijn zoektocht naar grenzeloze positiviteit: MIND, BODY en LIFE. Ik laat je zien wat mij hielp en welke fouten ik maakte, zodat jij deze niet hoeft te maken. Maar ik laat je vooral, met behulp van deze gids, ontdekken wat jij allemaal wél kan.
Zo denk je grenzeloos positief!

Grenzeloos positieve mensen! 

Hele fijne toegankelijke cursus waarin goede voorbeelden en concrete opdrachten worden gegeven om aan de slag te gaan met grenzeloos leven. De verschillende modules op thema zijn erg fijn en waardevol. Dit maakt dat je in je eigen tempo aan de slag kunt gaan en echt stap voor stap een leven dat bij jou past kunt vormgeven.”

Rebecca ter Mors

Rebeccatermors.com

“Zeker nu er dit jaar (extra) veel uitdagingen op ieders pad komen, is het fijn om hiermee aan de slag te gaan. Of je nu last hebt van een fysieke of mentale uitdaging, soms is het fijn om een zetje van buitenaf te krijgen om hier wat aan te doen. En dat zetje geeft Fenna je!”

Madelon Sophie

Bymadelonsophie.nl

Ik ben erg tevreden, de cursus geeft je weer een frisse blik om positief in het leven te staan en een nieuwe start te maken. Bewustwording!

Nikki van Uden

 “Gun jezelf de tijd om bewust bezig te zijn met het creëren van een
grenzeloze mindset!”

– Fenna van Kerckhoven

Grenzeloos Leven Online Cursus

FAQ

N

Hoelang duurt de cursus qua lesmateriaal?

De cursus heeft ongeveer 5 tot 10 uur aan lesmetariaal, plus de Live Q&A van 60 minunten en het ebook lees je in je eigen tijd.

N

Hoelang kan ik inloggen op de online cursus?

De cursus is drie maanden “open”. Na je startdatum heb je drie maanden de tijd om de cursus op je eigen tempo te volgen. 

N

Hoe veel begeleiding is er?

Je kan je vragen stellen tijdens de Live Q&A via het besloten Instagram account.

N

Is de cursus ook voor mij geschikt?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die zich laat tegenhouden door fysieke en/of mentale beperkingen, maar wil ontdekken hoe je grenzeloos kunt leven. Blijf je denken dat het voor jou allemaal niet is weggelegd, dan raad ik je af om deze cursus te kopen. Deze cursus is er voor mensen die er voor willen gaan!

N

Is de cursus geschikt als je geen beperking hebt?

Heb jij mentale beperkingen waardoor je jezelf tegenhoudt? Waardoor je niet start met wat je eigenlijk zou willen? Weet je niet welke mogelijkheden er zijn voor jou? Grijp deze mogelijkheid dan aan om de online cursus te volgen!

N

Ik heb op dit moment het geld niet...

De online cursus blijft voorlopig beschikbaar, dus voel je vrij om op een later moment te starten. Maar vraag jezelf vooral goed af: kan ik echt geen €98,- vrij maken? Wat is een grenzeloos leven je waard? Ga je het alleen ook echt doen?

N

Ik ben er nog niet klaar voor…

Wat houd je tegen? Natuurlijk is het spannend, maar juist door de online cursus ga je bewust aan de slag om voor jezelf te kiezen en leer je je eigen pad bewandelen. Het kopen van de online cursus is de eerste stap om te kiezen voor jezelf. 

N

Ik twijfel nog...

Laat me weten waar je over twijfelt via info@houhetluchtig.nl en ik zal je zo goed mogelijk proberen te helpen!