Fenna

starten eigen bedrijf

Ik ben Fenna van Kerckhoven, 23 jaar, een gezellige en spontane en positieve meid. Samen met mijn ouders woon ik in het zuiden van Nederland en ik studeer communicatie in Tilburg. Ik ben gek op een goed boek lezen, schrijven, een gezellig dagje met vriendinnen shoppen, sushi eten, fotograferen en snowboarden. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in alles wat met social media te maken heeft en je mag mij wakker maken voor een reis de bergen (het liefste als er sneeuw ligt).

Reden om te delen

Maar naast de gezellige meid (vind ik zelf :)) ben ik ook chronisch ziek. Ik heb een longziekte (BPD), daardoor heb ik weinig weerstand en ik heb ik 30% minder longinhoud. Hierdoor ben ook ik chronisch moe. Daarnaast heb ik drie krommingen in mijn ruggenwervel (scoliose), dit veroorzaakt dagelijkse pijn in mijn rug. En als laatste heb ik een prikkelbare darm (PDS). Het lijkt heel veel en dat is het misschien ik ook wel. Maar ik ben ook gewoon Fenna. Wil je heel mijn levensverhaal weten, kijk dan even bij ‘meer Fenna’.

“Hou Het Luchtig is opgericht om positief te (leren) leven met een chronische ziekte. Dit doe ik door in mogelijkheden te denken en mijn verhaal te delen om anderen te inspireren.”

Waarom Hou Het Luchtig?

Hou Het Luchtig is opgericht om positief te (leren) leven met een chronische ziekte. Dit doe ik door in mogelijkheden te denken en mijn verhaal te delen om anderen te inspireren. Op deze website zie je wat ik allemaal wel kan en deel ik persoonlijke verhalen over hoe ik dingen oplos. Als ervaringsdeskundige probeer ik anderen te helpen en te inspireren. Zoals wanneer ik niet mee kan met school gerelateerde uitjes of wanneer ik eigenlijk te moe ben om uit te gaan met vriendinnen. Hoe ik hiermee om ga vertel ik op Hou Het Luchtig. Maar ik laat ook ziek dat ik een heleboel dingen wel kan. Daarom ga ik ook leuke dingen vertellen en ik herinner je eraan wat je allemaal wel kunt ondanks dat je moe bent of pijn hebt.

Hou Het Luchtig

De website is verdeeld in 3 hoofdcategorieën; Mind, Life & Body. Onder Mind vind je alles over hoe ik denk en positief (leren) zijn. Bij Life vind je verschillende onderwerpen over mijn leven, zoals studeren, boeken die ik heb gelezen en reizen die ik heb gemaakt. En onder Body vind je alles over mijn beperkingen en mijn lichaam.

Owja, ik ben ook dyslectisch. Sorry als het niet altijd super correct Nederlands is geschreven. Wil je persoonlijk contact met mij opnemen, stuur dan even een mailtje: info@houhetluchtig.nl.

Liefs, Fenna

Hou Het Luchtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.