fbpx

Over mij

Luchtig. Grenzeloos. Mogelijkheden.

Ik ben Fenna van Kerckhoven, 27 jaar en ik ben online ondernemer en contentstrateeg. Ik blog, ik coach en ik leid twee succesvolle ondernemingen. Vanwege mijn chronische ziekte(s) doe ik dit parttime, maar wel met een fulltime salaris. Door niet méér, maar slimmer te werken. 

Luchtig. Grenzeloos. Mogelijkheden. Dat zijn woorden die omschrijven waar ik voor sta als persoon én als ondernemer. Ik kwam erachter dat ik me minder beperkt voel als ik leer luisteren naar mijn lichaam. Ik voel me minder ziek wanneer ik de vrijheid heb om te werken en te leven zoals ík dat wil en kan. Daarom heb ik mijn bedrijven zo inricht dat de mogelijkheden grenzeloos zijn.

 

Over Mij Fenna

Wil jij dat ook?

Uit eigen ervaring met een chronische ziekte, een achtergrond als online communicatiespecialist en 7+ jaar ondernemer kan ik jou écht gericht advies geven. Laat mij je helpen met grenzen (leren) aangeven, focus bepalen, aanbod en prijs versterken, slimmer werken en een online strategie neerzetten en uitvoeren. Zodat jij een bedrijf creëert dat werkt voor jou én voor jouw grenzen. 

Niet ondanks, maar dankzij mijn chronische ziekte, run ik op mijn 27e twee bedrijven, werk ik parttime, heb ik een team en een fulltime salaris. Ik creëerde meerdere verdienmodellen, stel prioriteiten, heb focus, ken mijn grenzen en ik heb een ijzersterke mindset ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat ik de ruimte heb om te genieten van de vrijheid van het ondernemen en wat het leven te bieden heeft. 

Ik doe nooit iets normaal. Dat is ook maar saai, toch?  Dat ga ik je leren: jezelf zijn, anders zijn en opvallen. Je grenzen in je voordeel gebruiken. 

Wat zeggen anderen?

Fenna kwam op mijn pad toen ik op zoek was naar een coach die wat beter begreep hoe het is om niet alles te kunnen. Ik merkte dat ik bij andere coaches en cursussen niet altijd even lekker mee kon komen en ik toch nog snel wat over mijn grenzen ging. Ze is positief en weet me steeds weer te complimenteren als ik zelf een wat minder trots gevoel heb.

Linda

RAARsociaal.nl

Tijdens het coachtraject stimuleerde Fenna mij constant om uit mijn comfortzone te stappen en keuzes te maken die ik heel spannend vond, maar wel heel goed waren voor mijn groei als ondernemer. Tegelijkertijd hielp ze mij er ook aan te herinneren om even stil te staan bij wat ik al bereikt heb en daar trots te zijn.

Evelyn

Evelynkoelewijn.nl

Het traject dat ik bij Fenna heb gevolgd is een dikke 10 waard! Allereerst komt dat, doordat ze heel deskundig te werk gaat; ze is een snelle denker en denkt ook graag met haar cliënt mee. Daarnaast is ze heel flexibel, qua tijdsplanning, maar ook qua wensen en ideeën die ik inbracht. 

Margriet

De Taaljuf