fbpx

Over

Wat heeft een onderhoudskuur antibiotica mij gebracht?

Ik ben Fenna van Kerckhoven, 25 jaar, een gezellige en spontane en positieve meid (al zeg ik het zelf). Sinds begin 2021 woon ik op mezelf, in een leuk (huur)huisje in het zuiden van Nederland, ik ben afgestudeerd als communicatiespecialist. Ik ben gek op een goed boek lezen, schrijven, een gezellig dagje met vriendinnen shoppen, sushi eten, fotograferen en snowboarden. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in alles wat met social media te maken heeft en je mag mij wakker maken voor een reis de bergen (het liefste als er sneeuw ligt).

Reden om te delen

Maar naast de gezellige meid (vind ik zelf :)) ben ik ook chronisch ziek. Ik heb een longziekte (BPD), daardoor heb ik weinig weerstand en ik heb ik 30% minder longinhoud. Hierdoor ben ook ik chronisch moe. Daarnaast heb ik drie krommingen in mijn ruggenwervel (scoliose), dit veroorzaakt dagelijkse pijn in mijn rug. En als laatste heb ik een prikkelbare darm (PDS). Het lijkt heel veel en dat is het misschien ik ook wel. Maar ik ben ook gewoon Fenna. Wil je heel mijn levensverhaal weten, kijk dan even bij ‘meer Fenna’.

Waarom Hou Het Luchtig?

Ik ben grenzeloos positief en denk altijd in mogelijkheden. Letterlijk en figuurlijk, de grens verleggen. De grens opzoeken van wat ík wil, wat mijn lichaam kan en hoe ik wil leven. Maar ook letterlijk de grens over als online ondernemer, door locatie-onafhankelijk te zijn. Naar het buitenland gaan als digital nomad en buiten mijn comfortzone stappen om te ontdekken op welke plekken in de wereld mijn lichaam letterlijk tegen minder grenzen aanloopt en waar ik mij vrij voel. 

Laat je niet beperken door grenzen van je lichaam of door de grenzen die je jezelf oplegt. Denk in mogelijkheden. Wees grenzeloos positief.

Hou Het Luchtig

De website is verdeeld in 3 hoofdcategorieën; Mind, Life & Body. Onder Mind vind je alles over hoe ik denk en positief (leren) zijn. Bij Life vind je verschillende onderwerpen over mijn leven, zoals ondernemen, reizen, boeken die ik heb gelezen en vlogs die ik heb gemaakt. En onder Body vind je alles over mijn beperkingen en mijn lichaam.

Owja, ik ben ook dyslectisch. Sorry als het niet altijd super correct Nederlands is geschreven. Wil je persoonlijk contact met mij opnemen, stuur dan even een mailtje: info@houhetluchtig.nl.

Liefs, Fenna

 

Afstuderen met een functiebeperking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: