fbpx

De perfecte bh voor wanneer je een scoliose hebt: mijn mening & tips!

perfect bh voor waneer je een scoliose hebt

Hoe vind je de perfect bh voor waneer je een scoliose hebt? Omdat vooral vrouwen een scoliose hebben vond ik dit het delen waard :). Bh’s shoppen vind ik zo lastig! Door mijn scoliose hangen mijn schouders en blijven er geen bh bandjes hangen. Dus dat word lastig. In deze blogpost lees je welke dingen ik heb geprobeerd, wat niet werkt en wat wel. Ik heb twee goede opties voor de perfecte bh voor wanneer je een scoliose hebt.

De perfect bh voor waneer je een scoliose hebt

Eerst kocht ik gewoon een bh die ik leuk vond en dan liet ik de bandjes door mijn moeder losmaken en kruisen of wat meer neer binnen verzetten. Maar omdat een bh daar niet op gemaakt is gaan ze redelijk snel weer kapot of gaan de bandjes lebberen. Dus dat was niks. Toen heb ik een tijdje sportbh’s gedragen, maar dat was ook geen succes. Dan lijkt het net of je helemaal geen tieten hebt…. Daarna heb ik nog een bh geprobeerd waar van de sluiting vooraan zat. Dat leek mij super handig! Maar nee. Een shirt of een trui krijg ik al moeilijk uit maar een bh met aan de sluiting aan de voorkant is onmogelijk. Ik kon me zelf er niet uitkrijgen, omdat je de bh van je schouders af moet laten glijden… Dus ben ik op zoek gegaan naar de perfecte bh voor wanneer je een scoliose hebt.

Lees ook:

2x oplossing voor het vinden van perfect bh voor waneer je een scoliose hebt

OPLOSSING NO. 1

Maar uiteindelijk leert men. Ik had een bikini gevonden waar je de bandje recht kon dragen maar ook kon verzetten zodat je de bandjes kon kruisen. Dus toen dacht ik, zo’n bh wil ik! En ja hoor, ik heb uiteindelijk gevonden bij de Bijenkorf (of bol.com). Van het merk Calvin Klein, je hebt naast hele leuke sportbh’s ook  leuke (en handige) bh’s waarvan je de bandjes zelf kunt kruisen. De lijn van deze Calvin Klein bh’s hebben veel mogelijkheden! Ik vind de bh’s super fijn zitten en ze zijn ook erg mooi. Door dat de bh is gemaakt dat je de bandjes kunt kruisen gaan de bandjes niet lebberen. En ik vind ze ook niet super duur, je hebt dagelijks aan, dus deze goede en mooie bh is het geld zeker waard.

OPLOSSING NO. 2

Daarnaast ben ik sinds kort ook groot fan van de bralette. Merken zoals:

hebben verschillende versies van de bralette. De bralette hebben geen beugel en dat vind ik ideaal. Vaak verschuift mijn bh en zit de beugel niet fijn, met een bralette heb je daar geen last van. OP dit moment heb ik de bralette van Love Stories en van Ten Cate. Ten Cate is net wat goedkoper, dus dat was wel aantrekkelijker. Van beiden ben ik fan!

Hoplijk heb je wat aan mijn tips voor de perfecte bh voor wanneer je een scoliose hebt. Heb jij ook van die dingen die makkelijk lijken maar voor jou een opgaven zijn?

Liefs, Fenna

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

INSPIRATIE NODIG OM CONTENT TE DELEN VOOR OP JOUW INSTAGRAM? DOWNLOAD DAN HIER MIJN GRATIS E-BOOK VOOR 10 CONTENT IDEEËN!

Lees ook:

PS. Dit bericht heeft op 26-08-2020 een update gekregen.

2 Reacties

  1. Martine
    16 oktober 2016 / 00:35

    Misschien klinkt dot heel erg stom, maar volgens mij heeft de zeeman ook van die beha’s die je kunt kruisen, die zijn zeker niet duur! Misschien een keer het proberen waard?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: