fbpx

Plannen voor de zomer!

Cambridge

Het is definitief, ik ga eind augustus twee weken naar Cambridge in England. Super spannend, en leuk! Ik heb nog nooit zoiets gedaan en al helemaal niet alleen. Maar, ik moet natuurlijk wel met een aantal dingen rekening houden.

De reis

Ik ga twee weken een Engelse taalcursus doen aan Bell. Ik was graag langer gegaan maar ik heb geen idee of ik het al twee weken kan volhouden. Het is natuurlijk best veel, je gaat toch 5 dagen naar school en je wilt ook sociale dingen meedoen. Ik ga daar op kamers, fijne eraan is dat ik een eigen badkamer en slaapkamer heb. Dan kan ik hopelijk goed slapen en uitrusten. Maar ik moet wel voor mijzelf gaan koken, boodschappen doen en de was. Dat zijn wel dingen die ik eigenlijk nooit zelf doe omdat ik na een dag werken of school daar geen energie meer voor heb. Daarom ga ik twee weken, dat is nog wel te overzien…

Zin in!

Ik heb er superveel zin in! Het duurt nog even, maar ik ben al aan het aftellen. Ik heb nog nooit gevlogen, en nu ga ik dus voor de eerste keer vliegen en meteen alleen. Alles bij elkaar lijkt het mij een super ervaring. Toch maak ik me een beetje druk of het niet te veel is voor mijn lichaam, of mijn rug en nek twee weken zonder fysio kunnen en dat ik alles kan doen wat ik wil.

Misschien kan ik niet elke keer na school iets meedoen, maar ik hoop toch wel dat ik er alles uit kan halen wat er in zit. Hebben jullie nog tips? Dingen die ik mee moet nemen? Wat kan ik niet vergeten?

Liefs, Fenna

3 Reacties

  1. Laura
    8 mei 2017 / 07:40

    Jij kunt dit Fenna! Voor mij is het ook de eerste keer dat ik zo ver, alleen, ga. Maar het wordt sowieso een unieke ervaring 🙂 ik zou zeggen vooral rustig aan doen tijdens je reis en naar je lichaam luisteren! Misschien dat het helpt om in je kamer lichte strekoefeningen en yoga/meditatie te doen via Youtube? Helpt bij mij om rustig en ontspannen te worden en minder last van spierpijn.

    Xo

  2. 10 mei 2017 / 11:34

    Leuk! Gaaf zeg. Ik kan me voorstellen dat je er echt zin in hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: