fbpx

Ziek Succesvol Plannen  

Dromen, Plannen & Evalueren

Of dat jouw jaar op 1 januari of op 25 mei begint, dat maakt niet uit. Maar ga er wel even voor zitten. Ik hoef geen 10 doelen op papier te zetten, ik weet van mezelf dat ik er nooit meer naar terug kijk. Dus ben ik gaan kijken, wat werkt voor mij… dat is dit document geworden.

Download gratis jouw Planner:

Ziek Succesvol Plannen

Start met dromen, plannen en evalueren!

Ik kwam erachter dat ik het lastig vond om te dromen en vooral om hierin concreet in te zijn. Vaak ga ik gewoon go with the flow en was dat al genoeg. Ik ben lang bezig geweest met de dag en de week doorkomen, niet met extra dingen bereiken.

Ik heb een doel voor ogen wat ik wil en waar ik naartoe wil. Maar hoe kom ik daar? Ik ben klaar om dit bewust te doen en niet alleen maar ‘go with the flow’. Door bewust stap voor stap mijn droom te behalen en zo ook bewust de (kleine) succesmomenten te vieren. Maar ik hoef geen 10 doelen op papier te zetten als ik er toch nooit meer naar terug kijk. Dus ben ik gaan kijken, wat werkt voor mij… 

Juist door inspiratie op te doen, kijken wat er afgelopen jaar is gebeurd en te kijken naar welke nieuwe mogelijkheden ik nu zie. En dan vind ik het een stuk leuker om bezig te zijn met plannen, bedenken én lukt het me beter om doelen te stellen.

Wat kun je verwachten?

  • Overzicht met vragen om te evalueren, dromen én plannen.
  • Opgedeeld in jaarlijks, per kwartaal én per maand.
  • Dit document zorgt voor de bewustwording en dat alles bijdraagt aan het behalen van jouw doel.

Download gratis jouw Planner: