fbpx

QPS doet onderzoek naar astmamedicatie & jij kunt helpen!

QPS

Gesponsord – Ben jij een astmapatiënt & wil je bijdragen aan het ontwikkelen van geneesmiddelen voor astma? Lees dan gauw verder… Benauwdheid, piepende ademhaling en hoesten worden vaak uitgelokt door prikkels. Door medicatie is dit vaak goed onder controle te houden, maar niet bij iedereen. Ik gebruik astmamedicatie, dit helpt maar voor een klein beetje bij een benauwdheidsaanval. Dat is nou niet waarvan ik zeg “joepie ik heb het onder controle!”… Totaal niet. En ik ben zeker niet de enige. Daarom is er nog steeds een dringende behoefte aan nieuwe, effectieve geneesmiddelen tegen astma. Om bij te dragen aan de verbetering van de kwaliteit van leven voor astmapatiënten, voert QPS-Nederland regelmatig onderzoeken uit naar nieuwe geneesmiddelen voor astmapatiënten. En jij kunt helpen! 

Wat doet QPS?

QPS is een onafhankelijk, gerenommeerd onderzoeksinstituut dat geneesmiddelenonderzoek verricht in opdracht van de farmaceutische industrie. QPS staat voor Quality, Performance & Service. Dit komt mede tot uiting door de specialisatie in bepaalde aandachtsgebieden, zoals luchtwegaandoeningen (met name: astma, allergie en COPD).

Onderzoek naar astmamedicatie

Er zijn verschillende onderzoeken voor astmamedicatie waarbij QPS zeer regelmatig op zoek is naar astmapatiënten. Deze onderzoeken zijn geheel vrijblijvend. QPS beschikt over 2 onderzoeksinstituten, deze zijn gelegen in Groningen. Daarnaast krijgen de deelnemers ook een leuke vergoeding (bij deelname aan een momenteel lopende onderzoek ontvang je een vergoeding van € 1750,- bruto). Wil je een beter beeld krijgen van een deelname aan een onderzoek, bekijk dan onderstaand filmpje. En neem dan zeker ook een kijkje op de website.

Er is nog steeds dringend behoefte aan nieuwe, effectieve geneesmiddelen tegen astma. Ben jij een astmapatiënt? Wil je meedoen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor astmapatiënten? En wil je een leuk zakcentje verdienen? Dan kun jij helpen met het onderzoek naar astmamedicatie! Meld je direct aan via deze link.  Dit berichtje vind je, denk ik, ook interessant om te lezen!

Liefs, Fenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: