fbpx

Recept voor dagen met minder energie: binnen 5 minuten en altijd alles in huis

Recept voor dagen met minder energie

Soms is een dag al moeilijk genoeg zonder te koken… Daarom deel ik vandaag een recept voor dagen met minder energie! Een recept wat je binnen 5 minuten op tafel hebt en altijd alles in huis voor kunt hebben. 

Recept voor dagen met minder energie

Ik stond laatst 2,5 uur in de file, ik was helemaal kapot toen ik om 19.30 uur thuis kwam… maar ik had niet echt iets in huis, want had gepland om nog even een boodschapje te doen. Maar dat kon ik nu echt niet meer. Ik greep naar het meest ideale recept ever, mijn recept voor dagen met minder energie: noedels! Binnen 5 minuten op tafel, snel en toch gezond!

Recept voor dagen met minder energie

Wat heb je nodig voor 1 persoon:

Optioneel voor wanner je wat meer energie hebt

  • Beetje vers geraspte gember

Hoe maak je het?

  1. Kook een bodem water, niet te veel. Of om het nog sneller te doen, doe kokend water uit de waterkoker in een pa. 
  2. Doe naar wens een hoeveelheid bevroren Edamme bonen in het water.
  3. Doe daarna een portie noedels in het water en zet je weker op 4 minuten
  4. Doe ondertussen in een kommetje de rijstazijn, sesamolie, pindakaas en sojasaus doorroeren. 
  5. Pak een klein scheutje kokend water uit de waterkoker of uit de pan en doe dit bij je pindakaas mengsel om het wat zachter te maken. 
  6. Giet de noedels met Edamme bonen af en doe dit in de kom met de pindakaas mengsel.
  7. Husselen maar en klaar!

Nog een voordeel van dit recept, het is FODMAP vriendelijk! Makkelijk, snel, gezond, vullend én groente. Wat wil je nog meer? Ik sta eigenlijk nooit langer dan 20 minuten in de keuken, altijd lekker, altijd gezond en veel variatie. Maar lang in de keuken staan hoeft voor mij niet zo nodig. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Wat is jouw recept voor dagen met minder energie?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: