De perfecte bh voor wanneer je een scoliose hebt (naar mijn mening)

scoliose bh

Omdat vooral vrouwen een scoliose hebben vond ik dit het delen waard :). Bh’s shoppen vind ik zo stom. Door mijn scoliose hangen mijn schouders en blijven er geen bh bandjes hangen. Dus dat word lastig. In deze blogpost lees je welke dingen ik heb geprobeerd, wat niet werkt en wat wel. Ik heb twee goede opties voor de perfecte bh voor wanneer je een scoliose hebt.

De perfecte bh voor een scoliose

Eerst kocht ik gewoon een bh die ik leuk vond en dan liet ik de bandjes door mijn moeder losmaken en kruisen. Maar omdat een bh daar niet op gemaakt is gaan ze redelijk snel weer kapot of gaan die bandjes lebberen. Dus dat was niks. Toen heb ik een tijdje sportbh’s gedragen, maar dat was ook geen succes. Dan lijkt het net of je helemaal geen tieten hebt…. Daarna heb ik nog een bh geprobeerd waar van de sluiting vooraan zat. Dat leek mij super handig! Maar nee. Een shirt of een trui krijg ik al moeilijk uit maar een bh met aan de sluiting aan de voorkant is onmogelijk. Ik kon me zelf er niet uitkrijgen. Dus ben ik op zoek gegaan naar de perfecte bh voor wanneer je een scoliose hebt.

Oplossing no. 1

Maar uiteindelijk leert men. Ik had een bikini gevonden waar je de bandje recht kon dragen maar ook kon verzetten zodat je de bandjes kon kruisen. Dus toen dacht ik, zo’n bh wil ik! En ja hoor, ik heb uiteindelijk gevonden bij de Bijenkorf. Van het merk Calvin Klein, je hebt naast hele leuke sportbh’s ook  leuke (en handige) bh’s waarvan je de bandjes zelf kunt kruisen. De lijn van deze Calvin Klein bh’s heet volgens mij Push Up Perfect. Ik vind de bh’s super fijn zitten en ze zijn ook erg mooi. Door dat de bh is gemaakt dat je de bandjes kunt kruisen gaan de bandjes niet lebberen. En ik vind ze ook niet super duur, je hebt dagelijks aan, dus deze goede en mooie bh is het geld zeker waard.

Oplossing no. 2

Daarnaast ben ik sinds kort ook groot fan van de bralette van Love Stories. De bralette hebben geen beugel en dat vind ik ideaal. Vaak draait mijn bh en zit de beugel niet fijn, met een bralette heb je daar geen last van. Wel moet je hier niet al te groten borsten voor hebben, heb je dat wel kun je beter no. 1 proberen.

Hoplijk heb je wat aan mijn tips voor de perfecte bh voor wanneer je een scoliose hebt. Heb jij ook van die dingen die makkelijk lijken maar voor jou een opgaven zijn?

Liefs, Fenna

2 Reacties

  1. Martine
    16 oktober 2016 / 00:35

    Misschien klinkt dot heel erg stom, maar volgens mij heeft de zeeman ook van die beha’s die je kunt kruisen, die zijn zeker niet duur! Misschien een keer het proberen waard?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.