fbpx

Secret project: Vloggen


Wie mij Instagram in de gaten heeft gehouden weet dat ik bezig ben met een “secret project”. Vandaag weten jullie het allemaal! Taaadaaa, ik ga beginnen met vloggen. Ik zal eerst duidelijk maken waarom ik wil gaan vloggen. Ik ben net geen jaar bezig met mijn blog en er zijn meer bloggers die over hun beperkingen schrijven, maar vloggers zijn er nog niet zo veel. Op deze manier wil ik jullie meer en andere content bieden en wil ik mijzelf onderscheiden. Afgelopen weekend heb ik al gefilmd, van vrijdag tot maandag, om voor mijzelf goed uit te proberen wat ik van heel het vlog-gedoe vind.

Vloggen, eerste bevindingen

De eerste bevindingen van vloggen zijn positief, ik vond het leuker om te doen dan ik had gedacht. De kwaliteit van het filmpje is niet supergoed omdat ik eerst wil vloggen met mijn iPhone voordat ik het helemaal niks vind en een dure camera heb gekocht. Het filmpje is ook redelijk lang, op deze manier wil ik het ook niet meer gaan doen, ik heb juist deze dagen gefilm om het allemaal uit te proberen. Voor vele van jullie is dit de eerste keer dat jullie mij zien (uitzondering van foto’s) dus, hopelijk krijgen jullie zo een goed beeld van mij :).

Vloggen in de toekomst

Ik wil denk ik wel verder wil met vloggen. Maar wel anders dan ik nu heb gedaan. In de toekomst zou ik minder snel vloggen op ‘gewone’ dagen maar op dagen die voor jullie ook interessanter zijn om te zien en mee te maken. Voor de komende maand heb ik al wel een aantal dagen waarvan ik denk dat het leuk is om jullie mee te nemen. Op deze manier kunnen jullie mijn leven zien en zien hoe ik met mijn beperkingen om ga. Ik ben super benieuwd! En ik ben nog benieuwder wat jullie er van vinden, laat het mij weten!

Ga naar mijn YouTube kanaal en abonneer meteen of bekijk de vlog hieronder!

Liefs, Fenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: