fbpx

Extra steun voor scoliose door de Spinal Q Pro van Anodyne

Spinal Q Pro

Gesponsord – Eind maart heb ik een artikel geschreven over verschillende houdingcorrigerende producten van Anodyne. Waar ik toen niet over heb geschreven is een totaal ander product, namelijk de Spinal Q Pro. Ook dit product heb ik gekregen en mocht ik testen, daar wil ik het vandaag over hebben! Om het product goed aan jullie te laten zien en te laten zien en hoe het werkt heb ik een video gemaakt! De Spinal Q Pro is ontworpen voor uiteenlopende rugproblemen, waaronder scoliose. 

Spinal Q Pro in een video

Ik heb een video gemaakt om duidelijk te laten zien wat het product doet, hoe het aan gaat en wat ik van het product vind. Dus kijk vooral het filmpje, maar ook in onderstaande tekst kun je meer informatie lezen over de Spinal Q Pro en verwijs ik je graag door naar de houdingcorrigerende kleding van Anodyne.

Houdingcorrigerende kleding van Anodyne

Wat doet de houdingcorrigerende kleding van Anodyne? Anodyne maakt kleding, voor mannen en vrouwen, die je bewust maken van je houding. Door het dragen van de houdingcorrigerende kleding van Anodyne ga je zelf je spieren activeren en je houding verbeteren. Je gaat de juiste spieren gebruiken en de spieren waarmee je compenseert kunnen ontspannen.

Spinal Q Pro

Maten

Ik heb de Spinal Q Pro in twee maten geprobeerd, S en M. Op de website staat bij elk product een duidelijke maattabel. Maar door mijn scoliose viel de verwachte maat toch een beetje anders. Gelukkig geeft Anodyne de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen te ruilen, zelfs als je het gebruikt hebt om te testen. De juiste maat is erg belangrijk voor de perfect ondersteuning van het product. Voor de Spinal Q Pro heb ik uiteindelijk gekozen voor maat S (ik ben 160 cm lang).

Spinal Q Pro

Spinal Q Pro

Zoals eerder is beschreven is de Spinal Q Pro het meest geavanceerde steunoplossing van Anodyne. Dit product is zo geavanceerd omdat je het heel persoonlijk kunt afstellen zodat je precies dáár steun krijgt waar jij het nodig hebt. Ook kun je zelf de mate van ondersteuning bepalen, zodat de Spinal Q Pro precies daar helpt waar jij er behoefte aan hebt. Het product kost €499,00 en is ontworpen voor uiteenlopende rugproblemen, waaronder scoliose. In het filmpje hierboven kun je zien hoe het de Spinal Q Pro aan gaat en mijn mening over het product. Wat ik vooral erg fijn vind is dat je door middel van de banden de Spinal Q Pro zelf kunt afstellen. Bij mij betekent dat door mijn scoliose de ene band strakker moet doen dan de andere, dit is ook te zien in het filmpje. Ik vind dit juist fijn omdat je zelf de mate van ondersteuning kunt bepalen.

Spinal Q Pro

Back-kit

Als je ernstige rugklachten hebt kun je de Spinal Q Pro aanvullen met een Back-Kit. Dit is een soort van plaat die je in de Spinal Q Pro kunt maken waardoor je nog meer stevigte ervaart. Ik heb de Back-Kit ook mogen testen, maar dit was met mijn scoliose niet fijn. De plaat stop net onder mijn grootste bocht waardoor het niet prettig zat. Je kunt de Back-Kit zelf uitproberen, want je mag het testen en gratis terugsturen binnen 14 dagen.

Conclusie

Mijn conclusie over de Spinal Q Pro is ook te zien in het bovenstaande filmpje. Maar voor de lezers, het is een product waardoor ik extra steun ervaar tijdens activiteiten waarvan ik weet dat mijn rug meer steun nodig heeft. Ik vind het erg fijn dat je het product door middel van de banden zelf kunt afstellen, in tegenstelling tot de andere producten van Anodyne. Voor mijn scheven rug (door scoliose) is dat ideaal. Hieronder zal ik nog even kort een aantal zaken opsommen:

  • De producten van Anodyne zitten passend­, ook de Spinal Q Pro. Dit heeft als resultaat dat je je bewust wordt van je houding en je minder vermoeid raakt.
  • Daarnaast is een goede maat belangrijk voor de perfect ondersteuning. Je hebt daarom altijd de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen terug te sturen.
  • Wil je nu de Spinal Q Pro of anderen producten bekijken, bezoek dan de website van Anodyne.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de Spinal Q Pro of de houdingcorrigerende kleding van Anodyne zelf ervaren? Bekijk dan de website van Anodyne en lees mijn eerdere bericht voor meer reviews over het merk & de producten. Als je vragen hebt over de Spinal Q Pro laat het dan weten in de comments.

Liefs, Fenna

*Dit artikel betreft een samenwerking. Dit heeft echter geen invloed op mijn mening over de producten. 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: