fbpx

Stappenplan Werkroutine

Gratis Stappenplan

Zo vind je jouw werkroutine met minder energie.

De afgelopen 7 jaar heb ik de meeste vragen gekregen over “hoe doe je dat toch, alle taken afronden en dingen doen, binnen de 20 uur die je werkt?” Dat doe je door een werktourinte te vinden dat helemaal aansluit bij jouw wensen en (fysieke) grenzen. Zodat je minder pieken en dalen hebt in je energie en je leert werken op een manier die voor jou werkt.

In dit stappenplan deel ik een aantal praktische tips, voorbeelden en adviezen die je direct kunt toepassen zodat jij ook jouw werkroutine kunt vinden en balans tussen werk, privé en lichaam kunt behouden!

Het stappenplan is mobiel vriendelijk, dus ideaal om te downloaden op je telefoon en direct door te nemen.

Ik help je je gezondheid voorop te zetten zonder in te leveren op het resultaat.

Ik ben Fenna van Kerckhoven, 27 jaar en ik ben online ondernemer en contentstrateeg. Ik blog, ik coach en ik leid twee succesvolle ondernemingen. Vanwege mijn chronische ziekte(s) doe ik dit parttime, maar wel met een fulltime salaris. 

Door niet méér, maar wel slimmer te werken. Ik kwam erachter dat ik me minder beperkt voel als ik leer luisteren naar mijn lichaam. Daarom heb ik mijn bedrijven zo ingericht dat de mogelijkheden grenzeloos zijn!

Ik doe nooit iets normaal. Dat is ook maar saai, toch? Dit is zeker mijn kracht als ondernemer. En dat is ook jouw kracht: jezelf zijn, anders zijn en opvallen. Gebruik je grenzen in je voordeel.

Wil jij nu ook je gezondheid voorop zetten, zonder in te leveren op het resultaat? Begin dan direct door jouw werkroutine je vinden: