fbpx

Een korte terugblik op 2018 & een luchtig Nieuwjaar!

terugblik 2018

Lieve lezers, het laatste berichtje van 2018. Afgelopen jaar is voorbij gevolgen en er is zoveel verandert. Lichamelijk positief én negatief, grootte veranderingen, mooie samenwerkingen en gave projecten. Ik wil samen met jullie kort terugblikken & iedereen een luchtig Nieuwjaar toewensen!

Terugblik op 2018: een gekke huis

Afgelopen jaar was een gekke huis. Ik kijk erg uit naar 2019, met de hoop dat dan alles op zijn pootjes terecht gaat komen. Hier bedoel ik vooral de verhuizing mee. Persoonlijk is de grootste verandering geweest dat ik (samen met mijn ouders) ben verhuist. En komend jaar gaan we weer verhuizen (dan zijn we wel even klaar). Voor ons gezin was dit een grootte verandering. Wanneer we in 2019 echt op ons nieuwe plekje zitten zal dat veel rust geven.

Officieel ondernemer

Hou Het Luchtig relateert is er ook veel veranderd. Ik heb mij namelijk in mei ingeschreven bij de kvk! Daarnaast heb ik aan vele mooie samenwerking mogen meedoen zoals twee met Anodyne en ik heb veel gefilmd voor Jimmy’s & Handicap + Studie. Ik heb erg veel geleerd over het zakelijke accept van zzp’er zijn en ik hou er van. In 2019 heb ik al leuke projecten staan en iets super spannends! Houd Hou Het Luchtig goed in de gate!

terugblik 2018

De 9 populairste foto’s van 2018 op Instagram van Hou Het Luchtig

Boek schrijven

Naast het startte van mijn eigen onderneming en de community Meisjes met Ambitie en een Beperking wat super goed gaat, heb ik het laatste half jaar nog een mega project op me genomen. Namelijk het schrijven van een boek! Ik heb er super veel zin in om eind januari mijn boek dan eindelijk met jullie te delen.

Minder goed afsluiten

Helaas moet ik 2018 minder goed afsluiten. Ik ben nu al weken aan het sukkelen met mijn gezondheid. Steeds als de ene griep/versus/infectie weg is komt de ander. Ik word lekker geconfronteerd met het feit dat ik chronisch ziek ben. Nu, de vijfde week, heb ik van de antibioticakuur een schimmelinfectie overgehouden. Hopelijk (maar dat zeg ik al vier weken) gaat het volgende week beter.

Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? Fijne feestdagen & een luchtig Nieuwjaar!

Liefs, Fenna

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: