fbpx

Terugblikken op 2016 & op naar een nieuwjaar, hallo 2017

Het nieuwe jaar is al weer daar, dat betekent even terugblikken op 2017. Maar ook even kijken hoe ik 2017 voor mij zie. Ik zie online heel veel mensen terugblikken op 2016 en plannen voor 2017.  Eigenlijk  ben ik daar niet zo van, maar ik kan het toch proberen. Gelukkig voor jou neem ik niet alle details door van 2016, dat is een beetje overdreven naar mijn mening. Maar een kort overzicht kan geen kwaad.

Terugblikken op 2016

2016 was een jaar met verlies en verdriet. Een jaar waarin ik ben geslaagd voor mijn mbo diploma en mijn rijbewijs. Het was het jaar waarin ik mijn lichaam niet meer snapte. Maar ook een jaar waarin ik versteld stond van mijn lichaam, negatief door meer pijn en positief door soms meer energie. Vorig jaar heb ik leuke dingen mogen doen samen met mijn familie. 2016 was het jaar dat ik een auto kocht, naar het hbo ging en begon met Hou Het Luchtig. En ook was 2016 het jaar waarin ik erachter kwam dat je door leuke dingen doen ook energie krijgt. Al met al was 2016 een goed jaar.

Hallo 2017

Het is niet zo dat ik in 2016 niks heb gedaan maar ik wil meer. Ik wil eind komend jaar kunnen zeggen, wauw wat heb ik veel beleefd en gezien. Ik wil nog zoveel zien en doen en nu heb ik het gevoel dat ik dat kan en mag. Maar ja, alles kost geld wat ik wil natuurlijk. Dus sparen! En ik wil in 2017 ook mijn propedeuse halen! Ow, en ik word 21, dat klinkt en vind ik echt oud! 21!

Met Hou Het Luchtig in 2017 komt het helemaal goed. Ik heb een aantal doelen die ik zou willen halen voor Hou Het Luchtig, zoals meer bezoekers en volgers. Maar dat komt goed zolang ik enthousiast ben over wat ik doe!

Ik ga vooral de dingen doen die ik leuk vind en waar ik een lach van op mijn gezicht krijg.Hebben jullie teruggeblikt of vooruit gekeken? Hebben jullie doelen of dingen die je anders wilt doen?

Liefs, Fenna

Share:

2 Reacties

  1. 2 januari 2017 / 14:26

    Ik hoop dat je dit jaar nog veel meer kan beleven! En met je blog komt het helemaal goed, geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: