fbpx

Ziek Succesvol

1:1 Traject

Een bedrijf dat werkt voor jou en jouw grenzen.

Je hebt geëxperimenteerd met het ondernemerschap. Je eigen uren indelen, geen baas of collega’s waar je verantwoordelijkheid aan moet afleggen en meer vrijheid. Het begin is gemaakt. Dit smaakt naar meer.

Je wilt meer mensen bereiken, een sterke focus bepalen en je onderneming laten groeien. Je voelt dat dit hét is! Maar je weet niet hoe je de balans tussen werken, leven en lichaam kunt behouden als je bedrijf groeit… 

Na onze samenwerking:

  • weet je alles over time-management en zet je je werkuren écht efficiënt in;
  • weet je hoe je je grenzen duidelijk naar klanten communiceert en zo je energie beschermt
  • heb je een nieuw aanbod gecreëerd dat ook zonder jouw constante aanwezigheid doorloopt;
  • zie je kansen en durf je deze te grijpen om meer geld te verdienen met je eigen bedrijf. 

 

Grenzeloos Leven E-Course

Zo help ik jou als business mentor.

Mijn bedrijven zijn zo snel goed gaan lopen, omdat ik het gewoon ben gaan doen. Kansen zien en die grijpen. ‘Ja’ zeggen en niet twijfelen. Ik had de drang om aan mezelf te bewijzen wat ik allemaal wél kon. En ik wist: ondernemen, dát kan ik. 

Uit eigen ervaring met een chronische ziekte, een achtergrond als online communicatiespecialist en 6+ jaar ondernemer kan ik jou écht gericht advies geven. Je wilt je eigen boontjes doppen, je eigen keuzes maken en onafhankelijk zijn. Dat snap ik.

Laat mij je helpen om die stok achter de deur te zijn, knopen door te hakken en de kennis te geven die jij nodig hebt om de volgende stappen te zetten als ondernemer. 

Wat zeggen anderen?

“Omdat ik soms erg zoekende ben hoe ik, met mijn beperkte energie, een succesvol bedrijf op kan bouwen, zocht ik naar een coach die mij hierbij kon helpen. De energie en het enthousiasme van Fenna sprak me gelijk aan. Fenna leeft, ondanks haar beperkingen, haar mooiste leven en daar wilde ik graag meer van weten en leren.

Tijdens het coachtraject stimuleerde Fenna mij constant om uit mijn comfortzone te stappen en keuzes te maken die ik heel spannend vond, maar wel heel goed waren voor mijn groei als ondernemer. Tegelijkertijd hielp ze mij er ook aan te herinneren om even stil te staan bij wat ik al bereikt heb en daar trots te zijn.

Dit is iets wat ik snel vergeet, maar door Fenna weet ik hoe belangrijk dit is. Door de samenwerking met Fenna heb ik heel scherp wat mijn boodschap is en welke kant ik op wil met mijn bedrijf. Ik kan het 1-op-1 coachtraject van Fenna dus heel erg aanraden!”

Evelyn Koelwijn

evelynkoelewijn.nl

Fenna kwam op mijn pad toen ik op zoek was naar een coach die wat beter begreep hoe het is om niet alles te kunnen. Ik merkte dat ik bij andere coaches en cursussen niet altijd even lekker mee kon komen en ik toch nog snel wat over mijn grenzen ging. Ze is positief en weet me steeds weer te complimenteren als ik zelf een wat minder trots gevoel heb.

Linda

RAARsociaal

Tijdens het coachtraject stimuleerde Fenna mij constant om uit mijn comfortzone te stappen en keuzes te maken die ik heel spannend vond, maar wel heel goed waren voor mijn groei als ondernemer. Tegelijkertijd hielp ze mij er ook aan te herinneren om even stil te staan bij wat ik al bereikt heb en daar trots te zijn.

Evelyn

Evelyn Koelewijn

Het traject dat ik bij Fenna heb gevolgd is een dikke 10 waard! Allereerst komt dat, doordat ze heel deskundig te werk gaat; ze is een snelle denker en denkt ook graag met haar cliënt mee. Daarnaast is ze heel flexibel, qua tijdsplanning, maar ook qua wensen en ideeën die ik inbracht. 

Margriet

De Taaljuf

grenzen gebruiken in je voordeel

Hoi, ik ben Fenna!

Ik ben Fenna van Kerckhoven, 27 jaar en ik ben online ondernemer en contentstrateeg. Ik blog, ik coach en ik leid twee succesvolle ondernemingen. Vanwege mijn chronische ziekte(s) doe ik dit parttime, maar wel met een fulltime salaris. 

Door niet méér, maar wel slimmer te werken. Ik kwam erachter dat ik me minder beperkt voel als ik leer luisteren naar mijn lichaam. Daarom heb ik mijn bedrijven zo ingericht dat de mogelijkheden grenzeloos zijn!

Ik doe nooit iets normaal. Dat is ook maar saai, toch? Dit is zeker mijn kracht als ondernemer. En dat is ook jouw kracht: jezelf zijn, anders zijn en opvallen. Gebruik je grenzen in je voordeel.

Wat krijg je?

Elk traject is speciaal gemaakt voor jou en duurt 5 á 6 maanden. Niet twijfelen en nadenken, maar het gewoon doen! Actie ondernemen en stappen zetten.

Samen starten

We starten het 5 á 6 maanden traject met een kick-off van 2 uur. Deze vindt plaats bij mij op kantoor of via videobellen als reizen niet mogelijk is. Samen bepalen we hoe jouw traject eruit komt te zien, waar je behoefte aan hebt en wat jouw doel wordt. 

Online sessies op maat

Na de kick-off zijn er gedurende het traject 10 sessies van 45 minuten (2x per maand). De sessies zijn via videobellen, zodat we samen kunnen sparren en jij daarna concrete actiepunten hebt waar je mee verder kunt. Tijdens de sessies bespreken we het thema dat op dat moment relevant is. Bijvoorbeeld grenzen aangeven, focus bepalen, passief verdienmodel ontwikkelen, online zichtbaar zijn of slimmer werken. 

Liever een keertje langskomen in Hengelo? Leuk, je bent van harte welkom!

Check-in & bonus

Tussen de sessie door mag je altijd je vragen stellen via Whatsapp of mail. Zo hoef jij niet steeds te wachten, maar heb je ook echt de mogelijkheid om stappen te blijven zetten! Daarnaast krijg je als bonus toegang tot de online training Ziek Snel Starten. Hier staat al heel veel kennis in die je kunt gebruiken als verdieping of vanuit die kennis onze sessies nog waardevoller te maken voor jou.

En als laatste, zal ik regelmatig een online borrel organiseren samen met de andere ondernemers die meedoen aan het traject. Met het doel om te netwerken, te sparren met gelijkgestemde en van elkaar te leren. En natuurlijk ook gewoon voor de gezelligheid! De online borrel zal ongeveer elke 6 weken plaats vinden en je krijgt zeker 4 keer een uitnodiging om aan te sluiten.

Waarom 5 á 6 maanden?
Het traject is zo ingedeeld, dat wanneer alles perfect loopt het 5 maanden duurt. Maar we weten allebei dat het leven, of eigenlijk ons lichaam, niet altijd even goed meewerkt. Door een maand extra heb jij de ruimte om je grenzen aan te geven, geen druk te voelen of gewoon even op vakantie te gaan.

Is mijn traject nog een stapje te ver? >> Plan een gratis sessie.

Alles op een rijtje:

N

5 á 6 maanden traject.

N

1 offline sessie van 2 uur.

N

10 online sessies van 45 minuten (2x per maand).

N

Wekelijks check-in via Whatsapp of mail.

N

Toegang tot online leeromgeving.

N

4x een Online Borrel.

N

€2.500,00 excl. btw (of 5x 500,00 excl. btw)

Nieuwsgierig geworden? 

Wat zeggen anderen?

Fenna kwam op mijn pad toen ik op zoek was naar een coach die wat beter begreep hoe het is om niet alles te kunnen. Ik merkte dat ik bij andere coaches en cursussen niet altijd even lekker mee kon komen en ik toch nog snel wat over mijn grenzen ging.

Fenna is ontzettend ontspannen en relaxed en dat heeft een hele prettige uitwerking op mij. Het geeft rust, waardoor ik meer ruimte heb om dingen ook daadwerkelijk af te maken. Ze is positief en weet me steeds weer te complimenteren als ik zelf een wat minder trots gevoel heb.

Ik begon met een kort traject bij Fenna, maar omdat ik daarna nog hulp nodig had en de hulp me zo goed bevallen is heb ik het traject verlengd. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad!”

Linda Huisman

raarsociaal.nl

“Aan de hand van de kick-off en Fenna die de juiste vragen stelde hebben we samen mijn doel bepaald en heeft ze een persoonlijk plan gemaakt waarin we in zes sessies gedurende drie maanden toewerken.

Naast dat ik stap voor stap dichterbij dit doel kom vind ik het ook super fijn dat Fenna tijdens het traject bereikbaar is voor al mijn vragen en ik gewoon even met haar kan sparren. Hier moest ik wel even aan wennen dat dat gewoon kan, maar haar vragen helpen mij de focus terug te brengen naar mijn doel. Ik heb altijd zoveel ideeën dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie haha.

Dan is die focus erg fijn.”

Rebecca ter Mors

rebeccatermors.nl

“Laat me kort wezen: het traject dat ik bij Fenna heb gevolgd is een dikke 10 waard! Allereerst komt dat, doordat ze heel deskundig te werk gaat; ze is een snelle denker en denkt ook graag met haar cliënt mee. Daarnaast is ze heel flexibel, qua tijdsplanning, maar ook qua wensen en ideeën die ik inbracht. En dan is ze ook nog eens een heel gezellige en aardige vrouw: heel fijn om mee samen te werken.

Fenna heeft me vooral geholpen bij de technische aspecten van het maken van een e-book; ik zat daar al jaren tegenaan te hikken, maar nu staat er eindelijk een prachtig produkt op mijn website.De eerste resultaten waren wat verkoop en reacties betreft veelbelovend en ik ga dan ook zeker door met het schrijven van e-books.

Ook heeft ze me verder geholpen met mijn social media platforms: ik weet wat ik kan doen om goed zichtbaar te zijn.”

Margriet van Gelder

detaaljuf.nl

efficiënt werken

FAQ

N

Hoe veel begeleiding is er?

Vijf á zes maanden ben ik jouw coach. Dit betekent dat je mij altijd om hulp kan vragen – ook tussen de sessies door via de mail.

N

Is het traject ook voor mij geschikt?

Het traject is geschikt voor iedereen die startende ondernemer of al een onderneming heeft staan, maar deze onderneming meer wil laten aansluiten bij zijn/haar grenzen! 

N

Kan ik dit in mijn boekhouding opvoeren als studiekosten?

Jazeker. Heb jij een krap budget? Check dan -> https://werktuigppo.nl/voor eventuele subsidie.

N

Ik heb op dit moment het geld niet...

Het traject kun je betalen in termijnen. Ik deel graag alle infromatie tijdens een kennismaking!

N

Ik ben er nog niet klaar voor…

Wat houd je tegen? Natuurlijk is het spannend, maar juist door het 1:1 traject ga je bewust aan de slag om voor jezelf te kiezen en leer je je eigen pad bewandelen. 

N

Ik twijfel nog...

Laat me weten waar je over twijfelt via info@houhetluchtig.nl en ik zal je zo goed mogelijk proberen te helpen!