fbpx

Uniek ziek – Longwijzer

Uniek ziek – Longwijzer

Ik heb superleuk nieuws voor jullie! Ik kom in het magazine van het Longfonds, Longwijzer. Super superleuk. Eind mei ben ik te bewonderen in de editie ‘Uniek Ziek’.

Interview

Een paar weken geleden had ik een interview met de redacteur van Longwijzer. Ik denk dat ik vier jaar geleden ook in het magazine stond. Dat kwam omdat ik hen had geholpen met het opzetten van de BPD-pagina van de Longfonds website. Toen mocht ik vertellen wat mijn favorieten dingen waren waar ik mij minder ziek bij voelde. En nu, 4 jaar later, kreeg ik weer een mailtje of ik mee wilde werken aan de editie die in mei uitkomt. Natuurlijk wil ik dat! De vragen gingen vooral over hoe ik om ga met een ziekte waar zo weinig over bekend is en wat ik vind over dat er zo weinig andere mensen dezelfde ziekte hebben. Ik ga natuurlijk niet verklappen wat ik daar allemaal van vind. Als je dat wilt weten moet je óf Hou Het Luchtig in de gaten houden óf Longwijzer lezen.

Nog twee dingetjes…

Wat ik trouwens ook erg leuk vind is dat er een professionele fotograaf foto’s van mij heeft gemaakt voor bij het interview. Ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat. En! Het is de eerste keer dat Hou Het Luchtig in de mediaaaa komt! Ik ben super enthousiast, als je dat nog niet had gemekt.

Ik hou jullie op de hoogte van dit Longwijzer verhaal.

Liefs, Fenna

2 Reacties

  1. 8 april 2017 / 13:45

    Tof, Fenna! Op naar een mooi stuk in de volgende editie (:

  2. Els van Laarhoven
    10 april 2017 / 09:26

    Ja zo,n kanjer kunnen ze wel gebruiken bij het Longfonds! Ben benieuwd naar het stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: