fbpx

Vlog: reis naar Cambridge #5

Daar ga ik dan! Op naar Cambridge, Engeland om daar een Engelse taalcursus te gaan volgen voor twee weken. Mijn eerste vakantie alleen en eerste keer vliegen! Allemaal super spannend, maar toen ik eenmaal in het vliegtuig zat vond ik het allemaal geweldig en kon ik het een soort van loslaten. Vliegen vond ik fenomenaal! Het was super helder weer, ik vond de kleine windmolentjes en de wolken super om te zien. Ik vloog van Eindhoven Airport naar Stansted London Airport waar ik werd op gewacht door een taxi chauffeur van school. Wil je weten wat ik de rest van de dag heb gedaan, dan zou ik zeggen, gewoon kijken!

En kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier op mijn Youtube kanaal.

Liefs vanuit Cambridge, Fenna

Cambridge

Share:

1 Reactie

  1. conny
    14 augustus 2017 / 08:59

    I hope you have a very nice holyday en learn as much as you can! do not forget have fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: