fbpx

Vlog: Wat gebeurt er met mijn blog terwijl ik afstudeer?

Wat gebeurt er met mijn blog terwijl ik afstudeer?

In deze vlog geef ik een antwoord op de vraag ‘wat gebeurt er met mijn blog terwijl ik afstudeer?‘. Ik heb hier verder nog niks over gecommuniceerd, maar wel afgelopen week de knoop doorgehakt en een keuze gemaakt. Het is nog al een ding vind ik. Ik blog nu 3,5 jaar en ik vind het super om te doen. Maar ik wel het wel goed doen. Nu ik al weer dik twee maanden op school zit merk ik dat het lastig is om school en bloggen te combineren. Ten eerste heb ik weinig inspiratie nu mijn focus op school ligt en ten tweede moet ik prioriteiten stellen voor mijn gezondheid.

Mijn nieuwste PDS tip

In deze vlog zie je ook dat ik ga logeren bij mijn zusje Demi én hoe het komt dat ik minder last heb van PDS klachten. En er zitten nog veel meer tips in over plannen via de nieuwe agenda van Structuur Junkie en waar ik e-books vandaan haal.

Een vlog vol tips en nieuws! Mijn laatste vlog vind je hier & mijn laatste video hier. En, vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Liefs, Fenna

Wat gebeurt er met mijn blog terwijl ik afstudeer?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: