fbpx

Vloggen met een beperking: daar had ik niet aan gedacht

Vloggen

Vloggen met een beperking is mogelijk, maar ik snap nu wel waarom niet iedereen het doet en waarom ik het juist wel moet doen! Een half jaar geleden bedacht ik om te gaan vloggen, met het excuus dat ik dat niet kon en het te veel tijd en energie kost ben ik van dat idee afgestapt. Maar, twee maanden geleden kwam het terug, hoe kun je beter laten zien wat je wel én niet kunt via bewegend beeld. Mij leek het de perfecte combinatie om samen met blogberichten duidelijk te maken wie ik ben, waar ik rekening mee moet houden en wat ik wel kan om zo andere (jongeren) te inspireren wat de mogelijkheden zijn.

Vloggen met een beperking

Tijdens mijn eerste vlog wilde ik voor mijzelf uitproberen of ik het iets vond, deze video is ook redelijk lang geworden. Het doel van vloggen is duidelijk maken waar ik rekening mee moet houden en dat bereikte ik ook met deze video, dit weet ik omdat ik van familieleden maar ook van klasgenootjes berichtjes kreeg dat ze het nu betere snappen. Mijn tweede vlog is qua kwaliteit slecht, maar dit heb ik zo gelaten, ik had namelijk niet de energie om het te veranderen. Als perfectionist lastig, maar als vlogger met een beperking noodzakelijk om er van af te stappen. Deze vlog maakte wel duidelijk hoeveel energie een dagje shoppen is. In mijn derde vlog nam ik jullie mee naar de modebeurs, vind ik superleuk om naartoe te gaan maar kost mega veel energie! En mijn vierde vlog… die maakte duidelijk dat ik met mijn rugklachten zelfs geen kleine Fiat kan schoonmaken (ik heb nog lang last gehad van mijn rug)! Mijn laatste vlog legde ik mijn reis naar Cambridge vast.

Daar had ik niet aan gedacht

Ik heb redelijk snel een camera gekocht omdat ik verder wilde vloggen, maar waar ik niet aan had gedacht is dat je de hele tijd zo’n camera vast en het liefste redelijk hoog moet houden. Wat is daar mis mee vraag je je af? Heel veel! Ik kreeg last van mij rug en nek waardoor ik na een dag vloggen met hoofdpijn rondliep. Daarom heb ik voor mijn vierde vlog een klein statiefje gekocht, op deze manier kon ik de camera neerzetten en hoef ik de camera niet heel hoog te houden, dat scheelde een hoop, gelukkig!

Bekijk al mijn video’s op mijn YouTube kanaal en natuurlijk niet vergeten je te abonneren! Heb je ideeën of tips laat het mij dan weten in de comments.

Liefs, Fenna

2 Reacties

  1. conny
    3 september 2017 / 09:21

    wat ben je toch een slim mens. J e bedenkt prime oplossingen

  2. conny
    3 september 2017 / 09:22

    wat ben je toch een slim mens. J e bedenkt prima oplossingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: