fbpx

VLOG: 3 tips voor die mij voorbereiden op de toekomst! Wat Anders #8

Voorbereiden op de toekomst

Voorbereiden op de toekomst? Wat wil je na je studie? Wat wil je überhaupt voor studie doen? Zoveel keuzes. Ik ga jou niet vertellen hoe de toekomst er uit gaat zien. Nee, maar ik kan wel vertellen hoe ik mij voorbereid op de toekomst.

Voorbereiden op de toekomst, hoe?

Keuze stress is niet abnormaal, zeker niet in onze maatschappij en met het internet erbij. Veel interne en externe prikkels die allemaal met je gedachten bemoeien. Vaak krijg ik de vraag wat ga je in de toekomst doen? Wat wil je? En hoe doe je dat dan omdat je ziek bent. Ik heb er geen vast antwoord op, wat ik wel weet vertel ik in het filmpje. Wat ik probeer duidelijk te maken is dat als je kiest je niet vast zit. Alleen jij giet een besluit in beton. Alleen jij kunt de keuze veranderen. Dat is geen ramp. Soms kom je er gaande weg past achter wat je wilt. Geef jezelf de ruimte om te veranderen van je keuzes.

Toekomst

Ik ga jou niet vertellen hoe de toekomst er uit gaat zien. Nee, maar ik kan wel vertellen hoe ik mij voorbereid op de toekomst. En moet toekomst bedoel ik werken! Welke tips en adviezen ik mijzelf als ik in de stress raak door alles keuzes. Ik heb drie tips die mij en hopelijk jou voorbereiden voor als je straks gaat werken.

  1. Enige consistente is verandering
  2. Niet druk zijn is beter dan druk willen zijn
  3. Spreek uit wat je wilt zodat je netwerk je kan helpen

Eerdere vlogs voor het project Wat Anders, Studeren voor Iedereen, vind je door hier te klikken of hier. Laat in de comments weten wat je van het filmpje vindt! En kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier op mijn Youtube kanaal.

Liefs, Fenna

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: