fbpx

Mijn ervaring met Vrije Meid coachingstraject: vrijheid & onafhankelijkheid!

Vrije Meid coachingstraject

Hoe was mijn ervaring met het Vrije Meid coachingstraject? Ik volgde Suzanne al wat langer op social media en toen haar boek uit kwam dacht ik meteen “moet ik lezen!”. Daardoor leerde ik Suzanne beter kennen. Ik leerde meer over haar manier van denken, wat ze allemaal al heeft gedaan en hoe ze dat heeft gedaan. Door het boek dacht ik “dat wil ik ook”. En Suzanne heeft het al gedaan, dus ik ga eens kijken hoe Suzanne mij kan helpen. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden.

Vrije Meid coachingstraject

Nog tijdens mijn afstuderen plande ik een online kennismakingsgesprek in met Suzanne. Ik koos ervoor om met Suzanne af te spreken om te start met Vrije Meid 1:1 traject na afstuderen en paar weken vakantie :). Dit besluit hielp mij al voordat ik klaar was met afstuderen en voordat ik überhaupt was begonnen met het traject. Het heeft me erg geholpen met de twijfels of dat ik het ondernemen allemaal wel kan. Ik had namelijk meteen het gevoel dat ik het niet alleen hoeft te doen. Waarom ik voor Suzanne koos, is omdat ik na het lezen van haar boek ik zeker wist; zij heeft kennis en ervaring over wat ik wil doen én daar wil ik alles over weten.

Lees ook:

Vrijheid, groei en geluk

Ik had de basis van mijn bedrijven; Hou Het Luchtig en Studio Luchtig al staan. Ik stond al ruim drie jaar ingeschreven bij KvK, ik had al meerdere opdrachten gehad (vast en projectbasis) en ik had dus al enige ervaring. Het doel van mij voor het traject was om beiden naar het volgende level te brengen. Maar hoe? En hoe kan ik het zo inrichten dat mijn bedrijven locatie-onafhankelijk worden? Zodat ik kan werken waar en wanneer ik wil. Maar, er was nog een reden waarom locatie-onafhankelijk ondernemen interessant leef voor mij. Omdat ik chronische ziek ben! Hoe kan ik mijn bedrijven laten werken als ik mijn laptop niet open? Hoe kan ik passief inkomen creëren? 

Vrijheid & onafhankelijkheid creëren tijdens het Vrije Meid coachingstraject

Dus, even concreet, voor de beeldvorming. Ik heb heel veel grote stappen gezet:

Om zo alles onder elkaar te zien is indrukwekkend! Meteen komt er een mega lach op mijn gezicht terwijl ik aan het typen ben! Ik had nooit, in zo’n korte tijd, zoveel stappen kunnen zetten zonder Suzanne (dank je wel!!). 

Wil jij ook meer vrijheid?

Samen met Suzanne en door het 1:1 traject heb ik de afgelopen drie maanden gewerkt aan mijn bedrijf, aan mijn mindset en aan het creëren van vrijheid. Wil jij ook kijken of dit wat voor jou is? Er zijn genoeg boeken en cursussen die meer over dit onderwerp delen, zoals: 

Na elke sessie ging ik weer met goede moed, inspiratie en motivatie de deur uit. Dingen die ik al lang wil doen maar niet wist hoe, werden ineens concreet en behapbaar. Ik heb zoveel geleerd en grote stappen gezet, dankzij Suzanne. Daar ben ik Suzanne heel erg dankbaar voor!

Liefs, Fenna

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

INSPIRATIE NODIG OM CONTENT TE DELEN VOOR OP JOUW INSTAGRAM? DOWNLOAD DAN HIER MIJN GRATIS E-BOOK VOOR 10 CONTENT IDEEËN!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

1 Reactie

  1. 22 oktober 2020 / 12:37

    Ahhhh, dank hiervoor Fenna! Wat ontzettend leuk te zien. En je hebt zelf vooral ook heel hard gewerkt. Well done. Het was super om jouw coach te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: