fbpx

Wat Anders, Studeren voor Iedereen, vriendschap vlog #3


Er staat weer een nieuwe vlog online voor het project Wat Anders, Studeren voor Iedereen. Studeren wordt pas echt leuk wanneer je in een leuke klas zit, vrienden en vriendinnen maakt en gezellige dingen buiten school kunt doen met je studiegenoten. Dus, bij studeren hoort vriendschap en dat vind je in het volgende filmpje zeker terug!

Wat Anders, Studeren voor Iedereen

Ik heb namelijk mijn klasgenootje Laura een aantal vragen, vooral wat zij van mij vindt als student met een beperking. Ik was nieuwsgierig en Laura wilde graag helpen! Laura, blogt zelf ook over haar super de duper gezonde levensstijl, bekijk hier haar blog The Fit and Green Diary. Tijdens het vragen stellen geef ik tussen door ook een aantal tips zodat het filmpje naast erg leuk ook informatief is geworden (al zeg ik het zelf). Eerdere vlog voor het project Wat Anders, Studeren voor Iedereen, vind je door hier te klikken of hier.

Laat in de comments weten wat je van het filmpje vind! En kan je niet wachten op de volgende video? Abonneer je hier op mijn Youtube kanaal.

Liefs, Fenna

2 Reacties

  1. 18 februari 2018 / 17:29

    Echt een superleuke vlog Fenna! Ook om jou nog wat beter te leren kennen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: