fbpx

Een rare werkweek vlog & home tour door ons nieuwe huis!

Werkweek vlog

De laatste weken van stage zijn in gegaan, dat betekend ook de laatste weken voor mijn deadline van mijn schoolopdracht. Er wordt dus hard gewerkt in deze vlog, ondanks dat het totaal geen normale werkweek is! Met nog maar 2 weken stage en veel verbeterpunten in mijn onderzoek moest en wilde ik wel ik wel even doorgaan. En ik had een dag verlof, maar ook toen heb ik gewoon gewerkt aan school. Liever iets doen dan niks doen en stressen. Toch? Voor mij werkt het zo wel in ieder geval.

Nieuw huis

In deze vlog zie je hoe ik mijn dagen inplan rondom mijn powernaps én een home/room tour door ons nieuwe huis! Net twee dagen wonen we op ons nieuwe plekje (mijn ouders en ik), perfect om te vloggen. Vorige jaar zijn we ook verhuisd naar een tijdelijk woning tot dat dit huis af zou zijn. Die verandering vond ik veel groter, deze verhuizing voelt goed en het voelt hier meteen als thuis. Grotendeels van de spullen die op mijn kamer staan had ik eerder al gekocht en hier past het perfect, al zeg ik het zelf.

werkweek

Yoga

In de vlog zie je ook dat ik sinds korte tijd yoga oefening doe. Eerst deed ik altijd Nederland in Beweging, nog steeds fan van. Maar ik kon wel wat afwisseling gebruiken. Het was niet de eerste keer dat ik yoga had geprobeerd, geen positieve uitkomst. Toen ik dit filmpje voorbij zag komen dacht ik wel dat het iets is wat ik kon, zonder al te veel rare oefening voor mijn rug. En het is zeker iets wat ik kan, dit filmpje kan ik goed bijhouden qua tempo en het is goed voor mijn rug. Waarschuwing: spierpijn is een feit!

Hopelijk vinden jullie het een leuk filmpje! Alle ideeën voor nieuwe artikelen of video’s zijn welkom, just let me know wat je wil zien of lezen.

Liefs, Fenna

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: