fbpx

Even bijkletsen: wintersport 2017 in Grossarl was geweldig

Even bijkletsen: wintersport 2017 in Grossarl was geweldig

Wintersport in Grossarl, je was super! Vier dagen om 07:00 uur opstaan, eerste lift (08:45) naar boven, de hele dag snowboarden en de volgende ochtend doet elke spier in je lichaam pijn. Wat doe je jezelf aan? Dat vraag ik, en de mensen met mij zich ook af… Maar het was het allemaal waard, wintersport 2017 in Grossarl Oosterrijk! Scroll even door en geniet nog een keertje met mij mee. 

Dag 1

Als je denkt aan een perfecte wintersportdag dan was het z’on dag als deze. Zon, goede sneeuw, niet te druk, lekker eten en leuke mensen. We stonden als eerste bij de lift, de lift was nog niet eens open. Iedereen was super enthousiast, want ja, eerste dag skiën en snowboarden na 2 jaar! We begonnen rustig met blauwe pistes en voordat we de eerste koffie hadden gedronken zat iedereen er weer lekker in. Net als fietsen, dat verleer je niet. Zoals verwacht werd de sneeuw wat papperig door de zon maar we bleven zo hoog mogelijk op de berg, daar was het nog goed te doen. Om 15:00 uur had iedereen het wel gehad, nog lekker boven op de berg in de zon gezeten met een Radler, niet verkeerd. Heerlijke eerste dag.

Dag 2

De tweede dag had ik wel spierpijn maar het ging nog redelijk goed al zeg ik het zelf. Weer stonden we als eerste bij de lift en konden we heerlijk skiën op de geprepareerde pistes. Het was wel drukker dan dag 1, maar dat maakte allemaal niet uit. De zon scheen nog steeds volop en de sneeuwcondities waren goed. Na de lunch waren de zon en de drukte toch iets te veel voor de sneeuw, het was meer pap en hopen. Nog een aantal pistes gedaan en toen zijn we om 14:30 van de zon gaan genieten en natuurlijk kon een goede apres-ski niet ontbreken.

Dag 3

Ook ik stond versteld, heel mijn lichaam deed zeer; kuiten, armen, voeten. Maar mijn rug eigelijk nog niet. Maar na dag 3 vond mijn rug het ook wel welletjes. Ik had de rugpijn al bij de eerste dag verwacht dus ik was zeer tevreden met mijn lichaam. Dit was de dag dat de zon moeite had om zich te laten zien. Een voordeel hiervan is dat we tot 15:30 konden skiën omdat de sneeuw niet zo papperig was.

Dag 4

Laatste dag, het was minder bewolkt dan dag 3 maar minder zon dag de eerste twee dagen. Dus eigelijk niks te klagen. Vier dagen super goed ski-weer gehad. Ook deze dag stonden we met z’n alle (met spierpijn) als eerste bij de lift. Bikkels! We hebben lekker kunnen skiën over de geprepareerde pistes en het was super rustig. We hebben de dag en de week goed afgesloten met een Radler natuurlijk.

Het was een heerlijke week: wintersport in Grossarl! Ik kan goed snowboarden maar deze week ging het nog beter dan dat ik gewend ben. Ik heb genoten! Op naar de volgende :). Hoe bereid jij je voor op de wintersport?

Liefs, Fenna


Vond je dit een fijne blog of heb je aan de hand van deze blog nog vragen of misschien iets dat je wilt delen? Laat het mij weten in de comments of mail naar info@houhetluchtig.nl!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: