fbpx

Workation Middelburg: overnachten en leuke plekjes om te werken

workation Middelburg

Een weekje Zeeland, in combinatie met workation in Middelburg en een échte vakantie in Domburg. Niet verkeerd toch? Mijn zusje had al voor heel het corona gebeuren een huisje gehuurd in Domburg voor een week en ik zou mijn ouders zouden haar brengen en een weekend blijven. Ik zou haar dan weer ophalen. Maar dat werd voor mij ook een weekje Zeeland!

Workation Middelburg

Mijn zusjes had dus al een plekje in Domburg geregeld en mijn ouders zouden haar brengen en een lang weekend blijven. Ik zou haar dan weer ophalen. Maar, toen ging Valencia niet door en dacht ik, ik ga gewoon lang weekend mee. En toen dacht, ik blijf de hele week! Maar mijn zusje heeft ook gewoon plannen… dus ik verbleef van dinsdag op woensdag in Bruno Hotel in Middelburg. Van deze gelegenheid maakte ik meteen gebruik om het om te dopen in een workation in Middelburg. Waar heb ik mijn laptop geopend, lekkere koffie gedronken en geslapen? 

Lees ook:

Overnachten en werken tijdens je Workation in Middelburg

Hotel Bruno

Ik verbleef in een weer geweldig hotel! Hotel Bruno zit midden in het centrum. En de kamer was weer, net zoals bij BUNK in Utrecht, tof en praktisch ingericht. Heel Tiny House achtig. Echt tof van dit hotel vond ik dat het heel modern is, er is geen receptie. Je krijgt de ochtend voordat je incheckt een Whatsapp berichtje met uitleg en een link, via deze link kun je de voordeur openen en je kamer. Je telefoon fungeert dan als een soort van kaart. Heel tof! Je kan het nummer altijd bellen of appen, maar dat was voor mij niet nodig. Ik had een eigen badkamer; douche en wc. Er was een zitplekje gemaakt in het kozijn en aan het kozijn kon je ook aan zitten middels barkrukken. Ook daar heb ik even zitten werken, ideaal! 

Daarnaast lagen er ook koffiecups en theezakjes, op de eerste verdieping stond een koffiezetapparaat, waterkoker en een koelkastje. Daar mocht je gewoon gebruik van maken. Ik ben heel positief over Hotel Bruno en zal het ook iedereen aanraden die opzoek is naar een hotel dat betaalbaar, tof en in het centrum ligt. 

Luuks Brood & Parisserie

Op de kamer in Hotel Bruno lag een kaartje van Luuks Brood & Parisserie. Als je dat kaartje liet zien dan kon je daar met korting ontbijten. Het lag op twee minuutjes lopen vanaf Bruno en zonder dat kaartje had ik het wellicht nooit gevonden. Dat was zonde geweest want ik heb heerlijk ontbeten op een gezellige plek en mega goede cappuccino gedronken. Het is een bakker, je kon de zakken met graan en meel zien staan en ook echt in de bakkerij kijken. Er was een schattige toonbank met brood, taartjes en nog meer lekkers. Je had grotere tafels en kleinere waar je aan kon zitten. En je had een bar aan het raam, daar heb ik lekker zitten ontbijten. Croissantje met zelfgemaakte jam, ik zou zo weer terug gaan… lekker! Daarnaast was het ook een toffe plek om daar je laptopje te openen. 

De Juf

Voor de lunch was De Juf me aangeraden. Daar heb ik lekker op het terras gezet, maar daar was geen wifi. En ik moest snel even iets oplossen, dus ben ik naar binnengelopen. Dat was verrassend! Mooie bar, met donkere groene metrotegels en groter dan ik had verwacht. Ook daar hadden ze een barretje aan het raam waar ik even kon zitten. Gek genoeg, wat me meteen opviel is dat de verhouding van stoel aan de bar perfect was… hahah, soms zit je gewoon echt niet goed. Dus, ook daar kun je fijn zitten, lekker lunchen en je laptop openen als je wilt werken. Maar mensen kijken op het terras kan ook :).

Ik heb trouwens wel steeds gevraagd of ik even mijn laptop mocht openen, aangezien het dus eettentjes zijn en geen werkplekken, maar daar had niemand bezwaar tegen. Dus, een geslaagde workaction in Middelburg, leuke plekken waar je kon flexwerken en fijne overnachting. Zeker voor herhaling vatbaar, want Middelburg is gewoon een hele mooie stad! Heb jij nog tips? Laat ze zeker achter in een reactie hieronder!

Liefs, Fenna

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: