fbpx

EBOOK: Zo denk je grenzeloos positief!

 Zo denk je grenzeloos positief!

Wil jij leren hoe je je niet laat tegenhouden door beperkende gedachten? Of door je eigen mentale of fysieke beperkingen? In dit ebook leg ik uit hoe je in mogelijkheden leert denken. In drie stappen grenzeloos positief!

Prijs €14,95 | Direct in je mailbox

Grenzeloos positief

Ik ben dan wel chronisch ziek, maar waar ik achter ben gekomen is dat je niet per se lichamelijke beperking hoeft te hebben om jezelf te beperken. Ik heb moeten leren luisteren naar mijn lichaam en moeten leren denken in mogelijkheden. Anders was ik nooit zover gekomen als waar ik nu ben. Om mij heen zie ik dat mensen zich laten tegenhouden door grenzen van hun lichaam of door de grenzen die zij zichzelf opleggen. Je kunt en je bent zoveel meer!      

Ik zeg altijd dat ik een waslijst aan ‘zooi’ heb. Ik heb namelijk een longziekte (BPD), daardoor heb ik weinig weerstand, ben ik snel ziek en ik heb ik 30% minder longinhoud. Hierdoor ben ook ik chronisch moe, powernapjes vind ik daarom fantastisch! Daarnaast heb ik drie krommingen in mijn ruggenwervel (scoliose), dit veroorzaakt dagelijkse pijn in mijn rug en als gevolg daarvan heb ik veel hoofdpijn. En als laatste heb ik een prikkelbare darm (PDS), ik moet hierdoor rekening houden met wat ik eet. Ow, en ik ben ook dyslectisch… 

What’s your excuse?

Dit e-book neemt je in drie stappen mee in mijn zoektocht naar grenzeloze positiviteit: MIND, BODY en LIFE. Ik laat je zien wat mij hielp en welke fouten ik maakte, zodat jij deze niet hoeft te maken. Maar ik laat je vooral, met behulp van deze gids, ontdekken wat jij allemaal wél kan.

Wat brengt dit e-book jou:

  • Je leert hoe je kan luisteren naar de signalen van je lichaam.
  • Je leert positief denken én vasthouden.
  • Je leert hoe je lief voor jezelf kunt zijn.
  • Je leert nee zeggen en hulp vragen.
  • Je leert hoe je denkt in mogelijkheden.
  • En je leert hoe je dromen kunt laten uitkomen, groot én klein.

Ben jij klaar met jezelf tegenhouden? Klaar met de grenzen waar je tegenaan loopt? Laten we dan samen denken in mogelijkheden. Wees grenzeloos positief!

Wat zeggen anderen:

“Ook al heb ik mijn mindset al behoorlijk laten groeien in positiviteit, heb ik vol inspiratie en motivatie dit e-book van Fenna gelezen. Haar fijne tips en de plan van aanpak die ze met je deelt, geven je handvaten om beetje bij beetje te ontwikkelen hierin. Zeker nu er dit jaar (extra) veel uitdagingen op een ieders pad komen, is het fijn om hiermee aan de slag te gaan. Of je nu last hebt van een fysieke of mentale uitdaging, soms is het fijn om een zetje van buitenaf te krijgen om hier wat aan te doen. En dat zetje geeft Fenna je in dit e-book!”review geschreven door Madelon Sophie & lees hier de volledige review

“Het lezen van dit e-book was een feest van herkenning en ik heb er een aantal hele fijne tips uitgehaald voor een nog fijner en positiever leven. Zeker een aanrader! En onthoudt: “Alles is leren, ervaren en uitproberen wat voor jou en jouw lichaam werkt” aldus Fenna. Iets wat zeker waar is.”review geschreven door Rebecca Ter mors & lees hier de volledige review.

Hoe werkt het?

Download het ebook door op de knop hierboven te drukken en door je gegevens achter te laten.  Binnen enkele minuten ontvang je een mail met de aankoop bevestiging én je ontvangt dan binnen enkele minuten het ebook in je mailbox! Je abonneert je hiermee ook op mijn nieuwsbrief. Geen spam!

Preview van het ebook:

“Letterlijk en figuurlijk, de grens verleggen. De grens opzoeken van wat ík wil, wat mijn lichaam kan en hoe ik wil leven.”

Fenna van kerckhoven