fbpx

Ik stop met werken & ga mij focussen op mijn eigen onderneming

door | jan 17, 2019 | Mindset

Stoppen met werken? Niet helemaal waar… Ik stop na 2,5 jaar met werken bij mijn ouders in de schoenenwinkel (4 uur per week). Ik zal echt nog wel eens schoenenverkopen, maar ik wil graag een stap vooruit. Het voelt nu goed om mijn eigen weg meer focus te geven. Door Hou Het Luchtig ben ik er achter gekomen dat ik het maken van content superleuk vind & dat wil ik vaker doen. 

Focussen op mijn eigen onderneming

De oplettende websitebezoekers weet het eigenlijk al. Sinds twee maanden staat er in de menubalk ‘studio’, niet gezien? Geen ramp, want dat was ook niet mijn insteek. Ik wilde graag bedrijven al attenderen op het feit dat ik een nieuwe onderneming begin. Maar ik wilde het nog niet van de daken schreeuwen. Tot nu! Studio Luchtig is een feit! Naast Hou Het Luchtig, waar ik graag met bedrijven samenwerk om content te maken, wil ik nu met Studio Luchtig bedrijven adviseren en content maken voor hun onderneming. Dus, ik wil niet meer alleen content voor Hou Het Luchtig maken. Ik wil met bedrijven samenwerken om ook voor hun onderneming content te creëren.

focussen op mijn eigen onderneming

Studio Luchtig

Waarom? De naam was redelijk snel bedacht, ‘luchtig’ heeft mijn leven overgenomen. Voor mij staat ‘luchtig’ voor niet al te serieus, maar wel duidelijk en mensen het perspectief geven om te denken in mogelijkheden. Dankzij de ervaringen die ik heb met mijn blog, mijn studie en het schrijven van een boek weet ik dat ik andere ondernemers kan helpen met hun content. Dat ga ik doe met Studio Luchtig als Freelance Contente Creator. De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het opzetten van Studio Luchtig, vooral de website. De website is nog niet helemaal klaar, maar toch wil ik je graag uitnodigen om een kijkje te nemen.

focussen op mijn eigen onderneming

Hou Het Luchtig(er)

Ik ben er van overtuigd dat Hou Het Luchtig & Studio Luchtig elkaar kunnen versterken. Ik werk al samen met bedrijven voor Hou Het Luchtig en deze ervaring kan ik toepassen voor Studio Luchtig. Als Content Creator help ik je graag met teksten schrijven, geef ik advies of bied ik ondersteuning voor jouw socialemediakanalen. Mail, bel, stuur een privé bericht of neem een kijkje op mijn website.

Heb je een bedrijf? Klein, groot, stratend? En heb je hulp nodig met je content, let me know! Alle informatie is al te vinden op mijn website. Ook is Studio Luchtig te vinden via Facebook & Instagram :).

Gezonde spanning? Zeker aanwezig. Heeft jou content meer prioriteit nodig? Ik wil dat graag voor je doen!

Liefs, Fenna