fbpx

Gratis coachsessie

Wil jij kennismaken met iemand die weet hoe het is om chronisch ziek te zijn én ondernemer, waardoor jij adviezen krijgt waar je écht iets mee kan?

Neem hieronder een kijkje in mijn agenda en plan een gratis coachsessie met mij in. Laat me weten waar je tegenaan loopt en ik geef je concrete tips en ideeën. Smaakt het naar meer? Laten we dan echt samenwerken!

Ik heb veel en veel meer overzicht gekregen en weet nu echt dat ik alles stap voor stap moet aanpakken. Die blijf ik voor mezelf nog goed herhalen. 

De manier van werken is daardoor vooral heel productief en omdat Fenna duidelijke grenzen stelt weet ik ook veel meer waar ik aan toe ben. Fenna geeft een schop onder m’n kont maar in de zin van goed luisteren naar jezelf én voor een plan gaan/kiezen.

Ik heb daardoor mijn omzet verhoogd en meer plezier gekregen in aan mijn bedrijf werken.”

– Daphne Schuppert

Fenna gaf al veel tips die ik ging toepassen met succes.

“Onlangs had ik een gratis sessie met Fenna over haar coachingstraject. Nou was dit niet ons eerste gesprek dus we kletsten al lekker weg.

Ze stelde me een paar kritische vragen waar ik nog niet echt over na had gedacht binnen mijn bedrijf, dus dat vond ik goed en fijn. Het gaf mij stof tot nadenken.

Het was een open en eerlijk gesprek en ik voelde me erg op mijn gemak. Fenna gaf al veel handvaten en tips welke ik de week erop gelijk ging toepassen met succes en een goed gevoel.” 

– Annelies | DOE Support

Fenna liet me zien wat ik wél kan doen met mijn aanwezige energie.

“Fenna gaf me tijdens de sessie waardevolle inzichten waar ik zeker wat aan heb!

Toen jij zij; “Je hoeft echt niet op alles te focussen”, viel ereen last van mijn schouders.

Fenna liet me zien wat ik wél kan doen met de beschikbare tijd en mijn (soms niet enorm) aanwezige energie.”

– Marloes | De Taalmevrouw