fbpx

Notion Template

Ziek Succesvol Ondernemen

Een digitale planner, gemaakt voor Notion, gaat jou helpen om jouw doelen te bereiken en Ziek Succesvol te ondernemen, zonder over je grenzen heen te gaan.

Ben jij klaar voor structuur in je bedrijf? Klaar om taken en processen uit te werken, maar geen idee waar te beginnen?

Donwload deze digitale planner en laat je productiviteit en succes toenemen!

Je kunt het template kopiëren op jouw Notion account (gratis aan te maken) en zo helemaal aanpassen naar jouw wensen.

Ik was op zoek naar overzicht en structuur.

Ik ben er net even goed voor gaan zitten en dit is zooo fijn!

Ik heb al heel veel in Notion staan maar het waren tot nu toe allemaal losse dingen (je moet ergens beginnen toch ;)) en ik was op zoek naar overzicht en structuur.

Dat heb je me zeker gegeven. Ik kan niet wachten om hem lekker op mijn gemak helemaal aan te vullen en te finetunen en van Q2 het beste kwartaal ever te maken!

Dank je wel!

Samantha | Sparklingpiercings.nl

Er is een Notion wereld voor mij open gegaan!

Ik heb de Notion template van Fenna gebruikt en kwam eigenlijk net op het juiste moment!

Ik had Notion al, maar was nog wel zoekende naar de juiste indeling en hoe het beste te gebruiken.

Met de template van Fenna is een Notion wereld voor mij open gegaan! Want wauw wat is er toch eigenlijk veel mogelijk en zo fijn dat ik het niet allemaal zelf hoef uit te vogelen en te maken.

Je kan heel makkelijk de template aanpassen naar je eigen persoonlijke wensen en het is echt heel fijn in gebruik.

Ik gebruik Notion nu dagelijks en zo blij dat alles nu bij elkaar staat en nergens meer verdwaalde notities heb staan.

– Lisa | Comfy-cosy.nl

Wat krijg je allemaal

 Met zijn jaar-, kwartaal- en maandplanning heeft deze planner een allesomvattende en overzichtelijke lay-out.

 De journal- en evaluatie vragen helpen jou te reflecteren en te ontwikkelen als persoon en professional.

  Dankzij de dagelijkse en wekelijkse planning kun je jouw dagelijkse routine optimaliseren en zo efficiënt mogelijk jouw doel behalen.

  De habit tracker zorgt ervoor dat jij jouw ambities nastreeft.

 Terwijl de procesvoorbereiding van de klantenstroom jouw onderneming naar het volgende niveau tilt.

Alles op een rijtje

 Plan op jaar-, kwartaal- en maandbasis voor meer strctuur in je bedrijf

 Dagelijkse en wekelijkse planning om jouw dagelijkse routine te optimaliseren

 Habit tracker voor een gezonde levensstijl en een efficiënte routine

 Proces voor klantenstroom voorbereid om jouw onderneming te laten groeien

 Journal en evaluatie vragen om op jezelf te reflecteren en jezelf te ontwikkelen

 Je kunt het template kopiëren op jouw Notion account (gratis aan te maken) en zo helemaal aanpassen naar jouw wensen

Ik help je je gezondheid voorop te zetten zonder in te leveren op het resultaat.

Mijn bedrijven zijn zo snel goed gaan lopen, omdat ik het gewoon ben gaan doen. Kansen zien en die grijpen. ‘Ja’ zeggen en niet twijfelen. Ik had de drang om aan mezelf te bewijzen wat ik allemaal wél kon. En ik wist: ondernemen, dát kan ik. 

Uit eigen ervaring met een chronische ziekte, een achtergrond als online communicatiespecialist en 7+ jaar ondernemer kan ik jou écht gericht advies geven. Je wilt je eigen boontjes doppen, je eigen keuzes maken en onafhankelijk zijn. Dat snap ik.

Laat mij je helpen om die stok achter de deur te zijn, knopen door te hakken en de kennis te geven die jij nodig hebt om de volgende stappen te zetten als ondernemer. 

Wat zeggen anderen over mij: 

Uit mijn comfortzone te stappen en keuzes te maken

Omdat ik soms erg zoekende ben hoe ik, met mijn beperkte energie, een succesvol bedrijf op kan bouwen, zocht ik naar een coach die mij hierbij kon helpen. De energie en het enthousiasme van Fenna sprak me gelijk aan. Fenna leeft, ondanks haar ‘beperkingen’, haar mooiste leven en daar wilde ik graag meer van weten en leren! 

Tijdens het coachtraject stimuleerde Fenna mij constant om uit mijn comfortzone te stappen en keuzes te maken die ik heel spannend vond, maar wel heel goed waren voor mijn groei als ondernemer.

Tegelijkertijd hielp ze mij er ook aan te herinneren om even stil te staan bij wat ik al bereikt heb en daar trots te zijn. Dit is iets wat ik snel vergeet, maar door Fenna weet ik hoe belangrijk dit is. 

Door de samenwerking met Fenna heb ik heel scherp wat mijn boodschap is en welke kant ik op wil met mijn bedrijf. 

Ik kan het 1-op-1 coachtraject van Fenna dus heel erg aanraden!

– Evelyn Koelewijn

Ik heb veel en veel meer overzicht gekregen

“Ik heb het traject ervaren als heel waardevol. Je bent echt iemand die duikt in het bedrijf en niet op de oppervlakte blijft. Daardoor werd onze focus ook meteen heel duidelijk en kon je mij echt hele concrete tips geven. 

Waarbij je echt kwaliteit levert in plaats van kwantiteit. Vaak reageert ”iemand” heel snel, uit enthousiasme, maar bij jou zie ik daar zo’n mooi verschil in. Echt reageren vanuit skills en ervaring in plaats van een heel breed antwoord waarbij ik zelf nog heel erg moet zoeken.

Ik heb veel en veel meer overzicht gekregen en weet nu echt dat ik alles stap voor stap moet aanpakken. Die blijf ik voor mezelf nog goed herhalen. 

Daarnaast heb je door de sessie relatief kort in te plannen, gezorgd dat er echt 1 specifiek onderwerp aanbod komt. Zodat je ook niet meteen veel te veel doet en teveel aanpakt in 1 keer waardoor je denkt waar begin ik nou weer mee dan. 

De manier van werken is daardoor vooral heel productief en omdat je duidelijke grenzen stelt weet ik ook veel meer waar ik aan toe ben. Je geeft een schop onder mijn kont maar in de zin van goed luisteren naar jezelf én voor een plan gaan/kiezen. Ik heb daardoor mijn omzet verhoogd en meer plezier gekregen in aan mijn bedrijf werken.”

– Daphne Schuppert

Een dikke 10!

Laat me kort wezen: het traject dat ik bij Fenna heb gevolgd is een dikke 10 waard!

Allereerst komt dat doordat ze heel deskundig te werk gaat; ze is een snelle denker en denkt ook graag met haar cliënt mee. Daarnaast is ze heel flexibel, qua tijdsplanning, maar ook qua wensen en ideeën die ik inbracht.

En dan is ze ook nog eens een heel gezellige en aardige vrouw: heel fijn om mee samen te werken.

Fenna heeft me vooral geholpen bij de technische aspecten van het maken van een e-book; ik zat daar al jaren tegenaan te hikken, maar nu staat er eindelijk een prachtig product op mijn website. De eerste resultaten waren wat verkoop en reacties betreft veelbelovend en ik ga dan ook zeker door met het schrijven van e-books.

Ook heeft ze me verder geholpen met mijn social media platforms: ik weet wat ik kan doen om goed zichtbaar te zijn.

– Margriet van Gelder

Stap voor stap dichterbij mijn doel

Aan de hand van de kick-off en Fenna die de juiste vragen stelde hebben we samen mijn doel bepaald en heeft ze een persoonlijk plan gemaakt waarin we in de onlines sessies gedurende het traject naar toewerken.

Naast dat ik stap voor stap dichterbij dit doel kom, vind ik het ook super fijn dat Fenna tijdens het traject bereikbaar is voor al mijn vragen en ik gewoon even met haar kan sparren.

Hier moest ik wel even aan wennen dat dat gewoon kan, maar haar vragen helpen mij de focus terug te brengen naar mijn doel. Ik heb altijd zoveel ideeën dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie haha.

Dan is die focus erg fijn.

– Rebecca ter Mors

Ik was op zoek naar een coach die me begreep

Fenna kwam op mijn pad toen ik op zoek was naar een coach die wat beter begreep hoe het is om niet alles te kunnen. Ik merkte dat ik bij andere coaches en cursussen niet altijd even lekker mee kon komen en ik toch nog snel wat over mijn grenzen ging. 

Fenna is ontzettend ontspannen en relaxed en dat heeft een hele prettige uitwerking op mij. Het geeft rust, waardoor ik meer ruimte heb om dingen ook daadwerkelijk af te maken. Ze is positief en weet me steeds weer te complimenteren als ik zelf een wat minder trots gevoel heb.

Ik begon met een kort traject bij Fenna, maar omdat ik daarna nog hulp nodig had en de hulp me zo goed bevallen is, heb ik het traject verlengd. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad!

– Linda Huisman

Een mentor traject bij Fenna is zeker aan te raden

Een mentor traject bij Fenna bestaat uit wekelijkse motivatie-appjes, toegepaste zoom-calls en als het nodig is een extra call om je weer positief aan de slag te laten gaan.

Voor mij is het absoluut een toegevoegde waarde dat een business coach mijn situatie begrijpt en dat het niet ‘even lekker doorknallen is’, maar waarbij het juist gaat over stap voor stap vooruit gaan en waarbij gezondheid en zelfzorg op nummer één staan! 

Ik heb echt geleerd mijn oude freelance patroon waarbij ik telkens over mijn grens ging los te laten en ervaren dat het ook anders kan.

Een mentor traject bij Fenna is zeker aan te raden als jij struggled met het opstarten van je onderneming, of een nieuwe stap wilt maken waarbij de balans ligt tussen jouw gezondheid managen en tot concrete stappen komen in je bedrijf!

– Kirsten Eerland