fbpx

6x podcast voor tijdens het wandelen

podcast voor tijdens het wandelen

Ik wandel vaak alleen en dan luisteren ik vaak naar podcast. Vandaag deel ik 6 podcast voor tijdens het wandelen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zo’n podcast fan ben, maar hoe meer leuke podcast ik tegenkom hoe sneller ik het luister. Ik heb nu een aantal favorieten die ik luister én vooral tijdens het wandelen (of schoonmaken…).

Podcast voor tijdens het wandelen

Tijdens het werk luister ik al vaak naar muziek (de Spotify lijst Werkdag FM is een aanrader!) en dan heb ik vaak geen zin om nog eens een muzieklijst te luisteren als ik ga wandelen. Voorheen liep ik veel met mijn moeder, maar nu loop ik ook vaak alleen. En iedereen ging maar door over alle leuke podcast die er wel niet zijn… maar ik kon ze niet vinden. Nu heb ondertussen een aantal favorieten podcast gevonden die ik graag luister tijdens het wandelen!

Mijn 6 podcast tips voor tijdens het wandelen

  1. Hou Het Luchtig

Natuurlijk, mijn eigen podcast!

n deze podcast leer je alles over een grenzeloze mindset en leer je denken in mogelijkheden. Niet ondanks, maar dankzij mijn beperkingen heb ik al zoveel bereikt! We gaan de grens ontdekken van wat jij wilt, wat jouw lichaam kan en hoe jij wilt leven. Dit doe ik door solo afleveringen en met interviews! Alles met één doel: grenzeloos leven!

  1. Vrije Meid

De eerste podcast waar ik echt meerder afleveringen van luisterde, hier begon het allemaal mee . Suzanne van Duijn presenteert de podcast Vrije Meid waarin ze uiteenlopende onderwerpen deelt over vrijheid creëren. Financieel, interview, ondernemen, locatie onafhankelijk werken, mindset en zelfontwikkeling. Elke aflevering is een inspiratie boost!

2. Wandel Lust

Wanneer we het dan toch over wandelen hebben kan de Wandel Lust podcast eigenlijk niet ontbreken. Twan Huys gaat in het Nederlandse landschap wandeken met bekende en minder bekende Nederlanders. In 5 afleveringen laat hij diverse mensen zijn/haar verhaal doen.

3. Man Man Man de Podcast

Drie radio dj’s, Chris, Bas en Domein, hebben deze podcast verzonnen. Ze zijn al lang vrienden en werken samen. In deze podcast gaan bespreken ze steeds een onderwerp, zoals vriendschap, afscheid en vakantie. De vraag die ze zichzelf elke keer weer stellen is: hoe mannelijk zijn we eigenlijk?

4. Datevermaak

In Datevermaak zoeken Timo, Lisa en Lieke uit wat daten in 2020 betekent. Waarom daten zo ingewikkeld is? En hoe je er beter in kun worden. Elke aflevering wordt een ander date dilemma besproken. Echt alles komt voorbij! En zoals ze het zelf zeggen, zij slaan die flaters, zodat jij het zelf niet meer hoeft te doen.

5. Celine Charlotte Podcast

Charlotte van ’t Wout volg ik al heel lang op Instagram en ik moet toegeven dat ik niet al haar podcast afleveringen luister. Niet alles vind ik interessant qua onderwerp, maar er zitten zekere hele interessant onderwerpen tussen. Ze neemt je mee op de lessen die ze leert als ondernemer.

Wat is jouw favoriete podcast?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

* Update op 10-02-2022

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: