fbpx

Zelf quarantaine dag 4: de veranderingen drongen tot me door

Wat er de afgelopen week is gebeurd is amper te bevatten. Dit kwam dan ook hard binnen en dat is te zien. Ik was moe en alles werd me even te veel. Heel lief, mijn moeder en zusje kwamen langs, maar om bezig te zijn met afstand houden en ze geen knuffel te geven kwam door de vermoeidheid extra binnen.

Maar ja, afgelopen 5 dagen is ook precies gebeurd wat ik niét wilde tijdens mijn studie. Ik wilde wachten tot ik klaar was met studeren/stage/scriptie om voor mezelf te zorgen, te koken, de was te doen en meer alleen te zijn. Mislukt 😜 Dit weekend ga ik proberen om even bij te komen en kijken hoe ik dagelijkse huishoudelijkst taken beter kan verdelen met mijn energie. Tips zijn welkom, laat een reactie achter bij de video of hieronder.

Liefs, Fenna

zelf quarantaine vlog
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: