fbpx

Drastisch besluit: ik ga in zelf quarantaine & hiervoor verhuis ik

door | mrt 24, 2020 | Leven, Vlog

De eerste 24 uur van mijn zelf quarantaine heb ik gefilmd, met alle gedachtegangen en emoties die daar bij kwamen kijken.

Zelf quarantaine

Vanaf 23 maart (op mijn 24e verjaardag) wissel ik van huis met mijn tweelingzusje zodat ik in zelf quarantaine kan, vanwege het coronavirus natuurlijk. Ik ga minimaal twee weken alleen wonen en Demi gaat weer thuis wonen. Het is een unieke situatie dat ik überhaupt besluit om in quarantaine te gaan en daarnaast is het ook uniek dat ik hiervoor tijdelijk ga verhuizen. Waarom ik de keuze maak is omdat ik nog thuis woon. En ik wil niet dat mijn ouders niet naar hun werk kunnen (zijn beide ondernemers) of dat hun dingen niet kunnen doen vanwege mij. Juist omdat zij boodschappen doen en naar werk gaan was mijn plan niet waterdicht. Ik was namelijk al twee weken thuis en ging nergens meer naartoe. Heel lief van mijn zusje, want zij bood aan om het op deze manier te doen!

Mijn lichaam kan het niet aan

Het doel van deze zelf quarantaine is om straks niet te hoeven zeggen Het doel van deze zelf quarantaine is om straks niet te hoeven zeggen ‘hadden we het maar gedaan’. Mijn lichaam zou op dit momenten geen longontsteking aan kunnen wat wel hoort bij het coronavirus. Daarom moet ik zo voorzichtig mogelijk doen en heb ik besloten om deze stap te nemen. Ik vond het heeel lastig om deze keuze te maken en als ik er te lang over nadenken vind ik het nog lastig dat ik de keuze heb gemaakt. Mijn hoofd zit nog te vol om overzicht te krijgen. Het is nogal wennen. Om toch positieve kant ervan in te zien heeft mijn moeder gezegd, zie het maar als een oefening om op jezelf te wonen of als een werkvakantie. En om mezelf nog te verwennen heb ik een Nespresso apparaat gekocht :).

Ik vond het wel weer leuk om te vloggen! Hopelijk jullie ook, vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Wil je meer video’s zien over van alles en nog wat, bekijk ze dan hier.

Liefs, Fenna