fbpx

Ziek Snel Starten

Online Training + 2 live Q&A

Voor startende ondernemers met minder energie.

Je bent niet meer echt een starter, de eerste klant(en) is namelijk al binnen binnen. Je bent je dus al begonnen, een hele mooie stap! Maar hoe nu verder? 

In loondienst gaan bied je namelijk niet de vrijheid om je eigen agenda te bepalen en te luisteren naar je lichaam. En juist dat heb je nodig om op je gezondheid te letten. Maar niks doen gaat ‘m echt niet meer worden.

Je voelt aan alles dat ondernemen de juiste manier is voor jou om te werken. Je wilt onafhankelijk zijn, geen verantwoordelijkheid afleggen en genieten van de vrijheid die het ondernemen biedt. 

Je weet wat je wilt. En nu wil je leren hoe je dat doet, ondernemen op jouw voorwaarden.  En daar ga ik je bij helpen.

In 3 maanden gaan we samen Ziek Snel Starten. In deze Online Training ga we ons bezighouden met het neerzetten van een bedrijf dat werkt voor jou & jouw grenzen. Tijdens het volgen van de training krijg je ook 2x een live Q&A om al jouw vragen te stellen over jouw persoonlijke situatie. 

Grenzeloos Leven E-Course

Wat krijg je:

 • Online Training waar je 4 maanden toegang tot krijgt. Je kunt hierdoor op elk moment starten en alles op je eigen tempo volgen.
 • 2x een live Q&A van maximaal 60 minuten met Fenna, verdeeld over deze 4 maanden. In deze Q&A’s kun je al je vragen stellen en denk ik direct met je mee. Kun je er niet bij zijn, geen probleem, je kunt jouw vragen van tevoren aanleveren en de Q&A terug kijken.
 • In de online omgeving heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en gelijkgestemden te ontmoeten.
 • De Online Training bestaat uit 6 modules/masterclasses die elk zijn opgedeeld in 3 lessen. 
 • Elke masterclass eindigt met een opdracht om zo vol focus verder te gaan.
 • Elke opdracht kun je inleveren en zal persoonlijk worden nagekeken door Fenna en voorzien van feedback.
 • Nu voor slechts 1x €450,00 (ex. btw).

Via deze betaalknop kun je alleen in één keer betalen. Mocht je in termijnen willen betalen. Neem dan cotact met me op: fenna@houhetluchtig.nl

Wanneer je JA moet zeggen tegen Ziek Snel Starten:

 • Je weet niet hoe je je beperking kunt inzetten in je voordeel.
 • Je wilt het ondernemen financieel én fysiek volhouden.
 • Je wilt leren hoe je passende klanten vindt én deze binnenhaalt.
 • Je aanbod is nu nog dat je alles aanbiedt en overal bij helpt.
 • Je twijfelt waarom mensen met jou moeten samenwerken.

Na drie maanden weet jij hoe je moet ondernemen op een manier dat voor jou werkt. Want jij hebt kennis over het ontwikkelen van een sterk aanbod, verkopen en marketing. Maar je weet ook hoe je grenzen kan stellen, voor jezelf en naar klanten.

Je hebt binnen drie maanden jouw ondernemersmindset ontwikkelt en je hebt de basis van je bedrijf zo sterk staan dat niks meer je tegenhoudt!

 

Alles op een rijtje:

N

4 maanden online training.

N

2x een live Q&A met Fenna.

N

6 masterclasses.

N

Persoonlijke feedback.

N

1x €450,00 (ex. btw).

Waar gaan we mee aan de slag?

Maand 1 – basis versterken

Na maand 1 heb je een sterk aanbod staan én je weet dit bij jouw potentiële klant onder de aandacht te brengen en je hebt de tools om hiervan klanten te maken. 

 1. Focus en aanbod: Waar ben jij nu goed in en waarbij kun je helpen? Samen gaan we zorgen dat dit ijzersterk staat en je dit van daken kunt roepen.
 2. Klanten zoeken en sales: Wie is jouw ideale klant en hoe haal je deze (de eerste) klanten binnen? We gaan samen op zoek naar een manier dat werkt en past bij jou. 

Maand 2 – sterk en sterker

In de tweede maand gaan we de basis versterken door te onderzoeken hoe we jouw grenzen in je voordeel kunt gebruiken door jezelf te onderscheiden en te laten zien wat jou uniek maakt. Dit gaan we toepassen in content en kijken welke middelen het beste zijn om jouw bedrijf neer te zetten.

 1. Positioneren: hoe zet je jezelf en je aanbod neer? Denk jij, voor mij 100 anderen? Er is niemand zoals jij én daar gaan we gebruik van maken!
 2. Content creatie: hoe blijf je zichtbaar? Maar vooral wat werkt er voor jou? Wel middel en wat past er bij jou bedrijf. We gaan niet zomaar iets doen!

Maand 3 – ziek sterk

Grenzen stellen naar jezelf en klanten leer je in de laatste maand. Door een werktoutine te creëren dat werkt voor jou en jouw grenzen, alles met het doel dat je ondernemen volhoudt! Ook gaan we kijken naar je strategie door samen een plan te maken zodat je na de drie maanden verder kunt met jouw bedrijf op jouw manier. 

 1. Plannen en je lichaam luisteren: hoe houd je ondernemen vol? Hoe vind je een werkroutine die past bij jou? 
 2. Strategieplan maken: hoe ga je nu verder met al die informatie? In de laatste module gaan we aan de slag zodat je weet hoe je een plan maakt om zelf door te blijven knallen.

 

Tijfel je nog, neem contact met me op en dan denk ik met je mee.

grenzen gebruiken in je voordeel

Hoi, ik ben Fenna!

Ik ben Fenna van Kerckhoven, 27 jaar en ik ben online ondernemer en contentstrateeg. Ik blog, ik coach en ik leid twee succesvolle ondernemingen. Vanwege mijn chronische ziekte(s) doe ik dit parttime, maar wel met een fulltime salaris. 

Door niet méér, maar wel slimmer te werken. Ik kwam erachter dat ik me minder beperkt voel als ik leer luisteren naar mijn lichaam. Daarom heb ik mijn bedrijven zo ingericht dat de mogelijkheden grenzeloos zijn!

Ik doe nooit iets normaal. Dat is ook maar saai, toch? Dit is zeker mijn kracht als ondernemer. En dat is ook jouw kracht: jezelf zijn, anders zijn en opvallen. Gebruik je grenzen in je voordeel.

Wat zeggen anderen?

“Laat me kort wezen: het 1:1 traject dat ik bij Fenna heb gevolgd is een dikke 10 waard! Allereerst komt dat, doordat ze heel deskundig te werk gaat; ze is een snelle denker en denkt ook graag met haar cliënt mee. Daarnaast is ze heel flexibel, qua tijdsplanning, maar ook qua wensen en ideeën die ik inbracht. En dan is ze ook nog eens een heel gezellige en aardige vrouw: heel fijn om mee samen te werken.

Fenna heeft me vooral geholpen bij de technische aspecten van het maken van een e-book; ik zat daar al jaren tegenaan te hikken, maar nu staat er eindelijk een prachtig produkt op mijn website.De eerste resultaten waren wat verkoop en reacties betreft veelbelovend en ik ga dan ook zeker door met het schrijven van e-books.

Ook heeft ze me verder geholpen met mijn social media platforms: ik weet wat ik kan doen om goed zichtbaar te zijn.”

Margriet van Gelder

detaaljuf.nl

“Omdat ik soms erg zoekende ben hoe ik, met mijn beperkte energie, een succesvol bedrijf op kan bouwen, zocht ik naar een coach die mij hierbij kon helpen. De energie en het enthousiasme van Fenna sprak me gelijk aan. Fenna leeft, ondanks haar beperkingen, haar mooiste leven en daar wilde ik graag meer van weten en leren.

Tijdens het coachtraject stimuleerde Fenna mij constant om uit mijn comfortzone te stappen en keuzes te maken die ik heel spannend vond, maar wel heel goed waren voor mijn groei als ondernemer. Tegelijkertijd hielp ze mij er ook aan te herinneren om even stil te staan bij wat ik al bereikt heb en daar trots te zijn.

Dit is iets wat ik snel vergeet, maar door Fenna weet ik hoe belangrijk dit is. Door de samenwerking met Fenna heb ik heel scherp wat mijn boodschap is en welke kant ik op wil met mijn bedrijf. Ik kan het 1-op-1 coachtraject van Fenna dus heel erg aanraden!”

Evelyn Koelwijn

evelynkoelewijn.nl

Via deze betaalknop kun je alleen in één keer betalen.
Mocht je in termijnen willen betalen. Neem dan cotact met me op: fenna@houhetluchtig.nl

efficiënt werken

FAQ

N

Is het traject ook voor mij geschikt?

Het traject is geschikt voor iedereen die startende ondernemer is of alleen nog een plan heeft staan en juist Ziek Snel wilt Starten. Het traject is zo ingericht dat het extra interessant is wanneer je chronisch ziek bent of een beperking hebt waarbij je extra op je energie moet letten.

Mocht je geen fysieke grenzen hebben, maar wil je op een gezonde manier gaan ondernemen (niet 60 uur doorknallen én wel tijd voor jezelf en je sociale leven), dan is dit traject zeker iets voor jou!

N

Kan ik dit in mijn boekhouding opvoeren als studiekosten?

Heb jij een krap budget? Check dan -> https://werktuigppo.nl/voor eventuele subsidie.

N

Ik heb op dit moment het geld niet...

Het traject kun je betalen in termijnen, waardoor je ondertussen je bedrijf kunt opzetten of laten groeien. Ik deel graag alle informatie tijdens een kennismaking!

N

Ik ben er nog niet klaar voor…

Wat houd je tegen? Natuurlijk is het spannend, maar juist door het Ziek Snel Starten traject te volgen ga je bewust aan de slag om een bedrijf te bouwen dat werkt voor jou en jouw grenzen.  

N

Is het mogelijk om meer begeleiding te krijgen?

Zeker, maar niet via Ziek Snel Starten. Voor meer begeleiding van Fenna is het mogelijk om het 1;1 traject Ziek Succesvol te volgen waarin je 5 á 6 maanden begeleid wordt door haar persoonlijk. Lees hier meer over het 1:1 traject.

N

Wie helpt jou?

Ik ben Fenna van Kerckhoven, 27 jaar en ik ben online ondernemer en contentstrateeg. Ik blog, ik coach en ik leid twee succesvolle ondernemingen. Vanwege mijn chronische ziekte(s) doe ik dit parttime, maar wel met een fulltime salaris. Door niet méér, maar slimmer te werken. 

 

N

Ik twijfel nog...

Laat me weten waar je over twijfelt via fenna@houhetluchtig.nl en ik zal je zo goed mogelijk proberen te helpen!

 

Via deze betaalknop kun je alleen in één keer betalen. Mocht je in termijnen willen betalen. Neem dan cotact met me op: fenna@houhetluchtig.nl