fbpx

Ziek Snel Starten

Groepstraject

Voor startende ondernemers met minder energie.

Het ondernemen lonkt… Misschien heb je stiekem al de eerste opdracht binnengehaald, een beetje per ongelijk. Maar dat maakt niks uit. Je bent begonnen, je bent ondernemer!

In loondienst gaan bied je nanemlijk niet de vrijheid om je eigen agenda te bepalen en te luisteren naar je lichaam. En juist dat heb je nodig om op je gezondheid te letten. Maar niks doen gaat ‘m echt niet meer worden.

Je voelt aan alles dat ondernemen de juiste manier is voor jou om te werken. Je wilt onafhankelijk zijn, geen verantwoordelijkheid afleggen en genieten van de vrijheid die het ondernemen biedt. 

Je weet wat je wilt. En nu wil je leren hoe je dat doet, ondernemen op jouw voorwaarden.  En daar ga ik je bij helpen.

In 3 maanden gaan we samen Ziek Snel Starten. In een groep van gelijkgestemden gaan we ons middels masterclasses bezighouden met het neerzetten van een bedrijf dat werkt voor jou & jouw grenzen.

Grenzeloos Leven E-Course

Wat krijg je:

 • Groepstraject van 3 maanden. We starten op 1 mei 2023 en de eerste masterclass is op 11 mei!
 • Elke maand 2x een masterclasses van 1 uur + aansluitend een Q&A.
 • De masterclass is terug te kijken, maar veel waardevoller als je erbij bent en vragen kunt stellen.
 • Elke masterclass eindigt met een opdracht om zo vol focus verder te gaan.
 • Elke opdracht zal persoonlijk worden nagekeken en voorzien van feedback.
 • Nu voor slechts €295,- per maand! (3 maanden | excl. btw)

Wanneer je JA moet zeggen tegen dit groepstraject:

 • Je weet niet hoe je je beperking kunt inzetten in je voordeel.
 • Je wilt het ondernemen financieel én fysiek volhouden.
 • Je wilt leren hoe je passende klanten vindt én deze binnenhaalt.
 • Je aanbod is nu nog dat je alles aanbiedt en overal bij helpt.
 • Je twijfelt waarom mensen met jou moeten samenwerken.

Na drie maanden weet jij hoe je moet ondernemen op een manier dat voor jou werkt. Want jij hebt kennis over het ontwikkelen van een sterk aanbod, verkopen en marketing. Maar je weet ook hoe je grenzen kan stellen, voor jezelf en naar klanten.

Je hebt een ondernemersmindset ontwikkelt en je hebt de basis van je bedrijf zo sterk staan dat niks meer je tegenhoudt!

 

Alles op een rijtje:

N

3 maanden groepstraject.

N

6 masterclasses van 1 uur.

N

Persoonlijke feedback.

N

Een WhatsApp app met de groep.

N

3x €295,00 ex. btw

Nieuwsgierig geworden? 

Waar gaan we mee aan de slag?

Maand 1 – basis versterken

Je heb een sterk aanbod staan én je weet dit bij jouw potentiële klant onder de aandacht te brengen en je hebt de tools om hiervan klanten te maken. 

 1. Focus en aanbod: Waar ben jij nu goed in en waarbij kun je helpen? Samen gaan we zorgen dat dit ijzersterk staat en je dit van daken kunt roepen.
 2. Klanten zoeken en sales: Wie is jouw ideale klant en hoe haal je deze (de eerste) klanten binnen? We gaan samen op zoek naar een manier dat werkt en past bij jou. 

Maand 2 – sterk en sterker

Na de tweede maand gaan we de basis versterken door te onderzoeken hoe we jouw grenzen in je voordeel kunt gebruiken door jezelf te onderscheiden en te laten zien wat jou uniek maakt. Dit gaan we toepassen in content en kijken welke middelen het beste zijn om jouw bedrijf neer te zetten.

 1. Positioneren: hoe zet je jezelf en je aanbod neer? Denk jij, voor mij 100 anderen? Er is niemand zoals jij én daar gaan we gebruik van maken!
 2. Content creatie: hoe blijf je zichtbaar? Maar vooral wat werkt er voor jou? Wel middel en wat past er bij jou bedrijf. We gaan niet zomaar iets doen!

Maand 3 – ziek sterk

Grenzen stellen naar jezelf en klanten leer je in de laatste maand. Door een werktoutine te creëren dat werkt voor jou en jouw grenzen, alles met het doel dat je ondernemen volhoudt! Ook gaan we kijken naar je strategie door samen een plan te maken zodat je na de drie maanden verder kunt met jouw bedrijf op jouw manier. 

 1. Plannen en je lichaam luisteren: hoe houd je ondernemen vol?
 2. Strategieplan maken: hoe nu verder?

Check-in & bonus

Tussen de sessie hebben we samen met de gehele groep een WhatsApp-chat. Zo kun je tussen de masterclasses door op de hoogte blijven, elkaar helpen en vragen stellen. Daarnaast krijg je als bonus het ebook van Hou Het Luchtig, “Zo denk je grenzeloos positief” en het ebook van Studio Luchtig, “100x content ideeën”

Wat zeggen anderen?

“Omdat ik soms erg zoekende ben hoe ik, met mijn beperkte energie, een succesvol bedrijf op kan bouwen, zocht ik naar een coach die mij hierbij kon helpen. De energie en het enthousiasme van Fenna sprak me gelijk aan. Fenna leeft, ondanks haar beperkingen, haar mooiste leven en daar wilde ik graag meer van weten en leren.

Tijdens het coachtraject stimuleerde Fenna mij constant om uit mijn comfortzone te stappen en keuzes te maken die ik heel spannend vond, maar wel heel goed waren voor mijn groei als ondernemer. Tegelijkertijd hielp ze mij er ook aan te herinneren om even stil te staan bij wat ik al bereikt heb en daar trots te zijn.

Dit is iets wat ik snel vergeet, maar door Fenna weet ik hoe belangrijk dit is. Door de samenwerking met Fenna heb ik heel scherp wat mijn boodschap is en welke kant ik op wil met mijn bedrijf. Ik kan het 1-op-1 coachtraject van Fenna dus heel erg aanraden!”

Evelyn Koelwijn

evelynkoelewijn.nl

“Laat me kort wezen: het traject dat ik bij Fenna heb gevolgd is een dikke 10 waard! Allereerst komt dat, doordat ze heel deskundig te werk gaat; ze is een snelle denker en denkt ook graag met haar cliënt mee. Daarnaast is ze heel flexibel, qua tijdsplanning, maar ook qua wensen en ideeën die ik inbracht. En dan is ze ook nog eens een heel gezellige en aardige vrouw: heel fijn om mee samen te werken.

Fenna heeft me vooral geholpen bij de technische aspecten van het maken van een e-book; ik zat daar al jaren tegenaan te hikken, maar nu staat er eindelijk een prachtig produkt op mijn website.De eerste resultaten waren wat verkoop en reacties betreft veelbelovend en ik ga dan ook zeker door met het schrijven van e-books.

Ook heeft ze me verder geholpen met mijn social media platforms: ik weet wat ik kan doen om goed zichtbaar te zijn.”

Margriet van Gelder

detaaljuf.nl

efficiënt werken

FAQ

N

Hoe veel begeleiding is er?

3 maanden deel ik al mijn kennis en ervaring met je via de masterclasses, je kunt vragen stellen en opdrachten aanleveren waar ik persoonlijke feedback op zal geven . Ook tussen de masterclasses  door kun je contact onthouden met de groep via Slack en ik zal ook aanwezig zijn in deze groep.

N

Is het traject ook voor mij geschikt?

Het traject is geschikt voor iedereen die startende ondernemer is of alleen nog een plan heeft staan en juist Ziek Snel wilt Starten. Het traject is zo ingericht dat het extra interessant is wanneer je chronisch ziek bent of een beperking hebt waarbij je extra op je energie moet letten.

Mocht je geen fysieke grenzen hebben, maar wil je op een gezonde manier gaan ondernemen (niet 60 uur doorknallen én wel tijd voor jezelf en je sociale leven), dan is dit traject zeker iets voor jou!

N

Kan ik dit in mijn boekhouding opvoeren als studiekosten?

Heb jij een krap budget? Check dan -> https://werktuigppo.nl/voor eventuele subsidie.

N

Ik heb op dit moment het geld niet...

Het traject kun je betalen in termijnen. Ik deel graag alle infromatie tijdens een kennismaking!

N

Ik ben er nog niet klaar voor…

Wat houd je tegen? Natuurlijk is het spannend, maar juist door het Ziek Snel Starten groepstraject ga je bewust aan de slag om een bedrijf te bouwen dat werkt voor jou en jouw grenzen.  

N

Ik twijfel nog...

Laat me weten waar je over twijfelt via info@houhetluchtig.nl en ik zal je zo goed mogelijk proberen te helpen!