fbpx

Ziek Snel Starten

Online training

Voor startende ondernemers met minder energie.

Je bent niet meer echt een starter, de eerste stappen zijn gezet, je ideeën worden werkleijkheid. Je bent dus al een beetje begonnen, een hele mooie stap! Maar hoe nu verder? 

In loondienst gaan bied je namelijk niet de vrijheid om je eigen agenda te bepalen en te luisteren naar je lichaam. En juist dat heb je nodig om op je gezondheid te letten. Maar niks doen gaat ‘m echt niet meer worden.

Je voelt aan alles dat ondernemen de juiste manier is voor jou om te werken. Je wilt onafhankelijk zijn, geen verantwoordelijkheid afleggen en genieten van de vrijheid die het ondernemen biedt.

Je weet wat je wilt. En nu wil je leren hoe je dat doet, ondernemen op jouw voorwaarden.  En daar ga ik je bij helpen.

In 6 maanden gaan we samen Ziek Snel Starten. In deze Online Training ga we ons bezighouden met het neerzetten van een bedrijf dat werkt voor jou & jouw grenzen. Tijdens het volgen van de training krijg je ook 2x een live Q&A om al jouw vragen te stellen over jouw persoonlijke situatie.

Wat krijg je:

   Online Training waar je 6 maanden toegang tot krijgt. Je kunt hierdoor op elk moment starten en alles op je eigen tempo volgen.

   2x een live Q&A van maximaal 60 minuten met Fenna, verdeeld over deze 4 maanden. In deze Q&A’s kun je al je vragen stellen en denk ik direct met je mee. Kun je er niet bij zijn, geen probleem, je kunt jouw vragen van tevoren aanleveren en de Q&A terug kijken.

    In de online omgeving heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en gelijkgestemden te ontmoeten.

    De Online Training bestaat uit
 6 modules die elk zijn opgedeeld in 3 lessen.

    Elke masterclass eindigt met een opdracht om zo vol focus verder te gaan.

    Elke opdracht kun je inleveren en zal persoonlijk worden nagekeken door Fenna en voorzien van feedback.

    Nu voor slechts €250,00 (ex. btw).

Wanneer je JA moet zeggen tegen Ziek Snel Starten:

   Je weet niet hoe je je beperking kunt inzetten in je voordeel.

   Je wilt het ondernemen financieel én fysiek volhouden.

   Je wilt leren hoe je passende klanten vindt én deze binnenhaalt.

   Je aanbod is nu nog dat je alles aanbiedt en overal bij helpt.

   Je twijfelt waarom mensen met jou moeten samenwerken.

Na vier maanden weet jij hoe je moet ondernemen op een manier dat voor jou werkt. Want jij hebt kennis over het ontwikkelen van een sterk aanbod, verkopen en marketing. Maar je weet ook hoe je grenzen kan stellen, voor jezelf en naar klanten.

Je hebt binnen vier maanden jouw ondernemersmindset ontwikkelt en je hebt de basis van je bedrijf zo sterk staan dat niks meer je tegenhoudt!

Tijfel je nog, neem contact met me op en dan denk ik met je mee.

Waar gaan we mee aan de slag?

Stap 1 – basis neerzetten

Na de eerste modules heb je een sterk aanbod staan én je weet dit bij jouw potentiële klant onder de aandacht te brengen en je hebt de tools om hiervan klanten te maken. 

Focus en aanbod: Waar ben jij nu goed in en waarbij kun je helpen? Samen gaan we zorgen dat dit ijzersterk staat en je dit van daken kunt roepen.

Klanten zoeken en sales: Wie is jouw ideale klant en hoe haal je deze (de eerste) klanten binnen? We gaan samen op zoek naar een manier dat werkt en past bij jou.

Stap 2 – sterk en sterker

In de tweede serie modules gaan we de basis versterken door te onderzoeken hoe we jouw grenzen in je voordeel kunt gebruiken door jezelf te onderscheiden en te laten zien wat jou uniek maakt. Dit gaan we toepassen in content en kijken welke middelen het beste zijn om jouw bedrijf neer te zetten.

Positioneren: hoe zet je jezelf en je aanbod neer? Denk jij, voor mij 100 anderen? Er is niemand zoals jij én daar gaan we gebruik van maken!

Content creatie: hoe blijf je zichtbaar? Maar vooral wat werkt er voor jou? Wel middel en wat past er bij jou bedrijf. We gaan niet zomaar iets doen!

Stap 3 – ziek sterk

Grenzen stellen naar jezelf en klanten leer je in de laatste maand. Door een werktoutine te creëren dat werkt voor jou en jouw grenzen, alles met het doel dat je ondernemen volhoudt!

Ook gaan we kijken naar je strategie door samen een plan te maken zodat je na de drie maanden verder kunt met jouw bedrijf op jouw manier.

Plannen en je lichaam luisteren: hoe houd je ondernemen vol? Hoe vind je een werkroutine die past bij jou?

Strategieplan maken: hoe ga je nu verder met al die informatie? In de laatste module gaan we aan de slag zodat je weet hoe je een plan maakt om zelf door te blijven knallen.

Tijfel je nog, neem contact met me op en dan denk ik met je mee.

Alles op een rijtje

 6 maanden online training.

 2x een live Q&A met Fenna.

 6 masterclasses.

 Persoonlijke feedback.

 1x €250,00 (ex. btw).