fbpx

Flexwerkplekken in Tilburg met goede wifi & lekkere cappuccino, deel 2

flexwerkplekken in Tilburg

Ik vind het erg leuk om nieuwe plekjes te ontdekken, vooral fijne flexwerkplekken in Tilburg. Tilburg wordt namelijk steeds leuker en gezelliger met fijne werkplekken om te werken, heerlijk te lunchen en goede koffie. Tijd geleden deelde ik al een aantal tips en dat bericht werd goed ontvangen door jullie, erg fijn! Een aantal maanden verder en ik heb weer genoeg leuke plekken ontdekt waar je als freelancer (of student) lekker met je laptop kan neerstrijken.

Flexwerkplekken in Tilburg

flexwerkplekken in Tilburg

LocHal Tilburg

LocHal

Ik heb vier maanden stage gelopen bij de Bibliotheek Midden-Brabant waar ik dagelijks mocht werken in het mooie LocHal! LocHal is een bieb, een kantoor voor bedrijven zoals de Bibliotheek, KunstLoc & Seats2meet. Maar er zijn ook heel veel werkplekken door het gebouw heen en plekken die je kunt huren waar het geluidsdicht is. Daarnaast is er ook een stad café waar je kunt zitten om te werken, lunchen of koffie drinken (of alle drie). Door de alle boeken die overal staan en de gezellige sfeer door veel studenten en flexwerkers is het ideale flexwerkplek in Tilburg. Ow en super dicht bij het station!

Voordelen

Nadelen

 • Kan druk/rumoerig zijn

Doloris Rooftop

flexwerkplekken in Tilburg

Doloris

Om bij Doloris te komen ga je met een oude vrachtlift naar boven, hier kom je in een zeer instagramwaardig restaurant te recht :). Maar misschien nog veel leuker is de rooftop! Het uitzicht is fenomenaal en ik had zelfs een beetje een strand gevoel. Binnen en buiten erg leuk ingericht en super fijne sfeer. Toch ideaal, zonnetje, laptopje, windje…. Ow en je kunt heel lekker lunchen en het restaurant is ruim opgezet zodat je niet het gevoel hebt dat anderen je gesprekken kunnen horen.

Voordelen

 • Instagramwaardig
 • Ruim opgezet
 • Rooftop is fenomenaal

Nadelen

 • Op maandag & dinsdagen gesloten
 • Populaire plek om te borrelen, dus na 16.00 uur niet meer zo fijn om te werken

flexwerkplekken in Tilburg

Smeer 'm

Smeer ‘m

Smeer ‘m staat in Tilburg bekent als de lunch hotspot & catering op dit moment. Ze hebben er heerlijke broodjes en salades voor een fijn prijsje. Als je er wilt lunchen dan moet je reserveren of erg op tijd komen. Maar als je er toch al zit te werken, lekker in de ochtend met een sapje, dan zit je al op de juiste plek om ook meteen te lunchen! Het is wel een plek voor de doordeweekse flexwerkers, want ze zijn in het weekend gesloten.

Voordelen

 • Vlak bij het station
 • Niet duur, wel heel lekker

Nadelen

 • Rond lunchtijd is het er erg druk
 • Sluit om 15.00 uur

Ik blijf nieuwe werkplekken in Tilburg uitproberen. Wie weet snel een nieuwe versie van mijn favorieten. Weet jij nog fijne werkplekken in Tilburg? Laat dan even een reactie achter.

Liefs, Fenna

Bewaar dit artikel op Pinterest:

flexwerkplekken in Tilburg
flexwerkplekken in Tilburg

2 Reacties

 1. 6 augustus 2020 / 14:26

  Oeh! Wat een fijn overzicht. Ik vind het echt heerlijk om af en toe ergens anders te werken. Dit is heel goed voor mijn creatieve brain. Ik werk dan ook regelmatig naast mijn kantoor, op flexwerkplekken. Ik ga het lijstje opslaan!

  • 7 augustus 2020 / 10:39

   Fijn om te horen! Zeker de moeite waard om het op te slaan :). Liefs, Fenna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: