fbpx

BUNK Utrecht: Tiny house droom kwam uit voor één nacht!

BUNK Utrecht

Na mijn eerste digital nomad trip in Zandvoort leek het me een goed idee om die motivatie vast te houden. Mijn volgende reisje was naar Utrecht, waar ik overnachtte bij BUNK Utrecht. In één klap kwam ik op een super mooie plek om locatie onafhankelijk te werken én mijn tiny house droom kwam voor één nacht uit. 

BUNK Utrecht

Het werd me aangeraden, als ik wilde overnachten in Utrecht, dan moest ik naar BUNK Utrecht. Ik heb nog nooit een nacht overnacht in Utrecht, dus nam de tip aan en boekte een kamer. Een erg leuk concept van BUNK is dat je naast een ‘normale’ kamer ook een ‘pod’ kunt boeken. Hierbij heb je wel je eigen ruimte om te slapen, maar deel je badkamer/wc. Dat was wel goedkoper, maar vind het toch fijn als ik alles voor mijzelf heb :). Bij BUNK Utrecht kun je naast slapen ook eten en werken. Boven het eetgedeelte hebben ze een soort van balustrade waar je met je laptopje kunt gaan zitten. Ideaal als je locatie onafhankelijk werkt! Het fijne hiervan is dat je niet ‘verplicht’ bent om wat te drinken, maar je mag daar gewoon werken. Ow, en parkeergarage is dichtbij!

Lees ook:

Tiny house droom kwam even uit!

Ik ben groot fan van tiny house en het idee van minimalistische leven. Het lijkt mij serieus geweldig om in een tiny house te wonen! Een tiny house is een huis dat je veelal kunt verplaatsten en niet groter is dan 50 m2. Ze worden gebouwd met de gedachte eenvoudig en duurzaam leven. Mijn kamer bij BUNK Utrecht was 11 m2. Wil je ervaren voor een nacht hoe het is om in 11 m2 alles te hebben wat je nodig hebt? Ga dan naar BUNK! In de video laat ik de kamer zien en hoe enthousiast ik daar over ben! 

Waarom overnachten bij BUNK Utrecht?

Ondanks dat het vanaf mijn huis maar een uur rijden is, totaal twee uur, besloot ik toch te overnachten. Aangezien ik een hele dag gepland had, leuke dingen! Maar waarbij ik er wel vanuit ging dat het lichamelijk zwaar zou zijn. Hele dag leuk mee kunnen doen én twee uur rijden, was iets te veel. Daarom dacht ik ‘hoe kan ik toch die dag leuk mee doen?’, door te overnachten. Zo verdeelde ik de twee uur rijden en had ik een leuke avond, toffe overnachting en een gezellige dag. 

Binnenkort ga ik naar Middelburg om weer te overnachten in een mini kamer, ben benieuwd! Ga jij weleens slapen om zo de druk van een afspraak te verdelen? Waar was jouw favoriete overnachting? Laat hieronder een reactie in de comments!

Liefs, Fenna

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: