fbpx

Workation Nederlandse kust: twee nachtjes naar Breskens

Workation Nederlandse kust - Breskens

Een workation aan de Nederlandse kust, zeker niet verkeerd én mijn favoriet. Ik ben graag aan het strand en elke mogelijkheid grijp ik aan om een strandwandeling te maken. Deze keer ging ik met mijn moeder voor twee nachtjes naar Breskens en mijn laptop ging mee.

Workation Nederlandse kust

Vriendin van mijn moeder heeft twee vakantiebungalows in Breskens, op Beachpark Schoneveld. Daarom konden mama en ik last minute naar Breskens, aangezien ik net een week vrij had gehad moest ik wel werken. Ik plan wanneer ik thuis ben ook mijn werkdagen in de ochtend en ik had wel afspraken staan, maar allemaal online, dus ideaal! Ik kon gaan en staan waar ik wilde. Dinsdagochtend zaten we om 10.00 uur in de auto, reden we vanuit mijn ouders in ongeveer 2 uur naar de Nederlandse kust. We brachten onze spullen eerst naar de het huisje en daarna gingen we lunchen op het strand, ondanks dat het corona is, kun je vrijwel overal eten afhalen en staan er her en der een aantal picknick tafels op het strand waar je kunt zitten:

Laptop en het strand

Maar laten we eerlijk zijn, een workation aan de Nederlandse kunst is top, maar ik durf mijn laptop niet mee te nemen naar het strand… gelukkig is er in het huisje perfect wifi en kon ik zelf in de tuin, op een ligstoel, werken! En we hadden super veel geluk met het weer, eind maart én wij hadden net die paar mooie dagen! Volop zon, blote benen en ijsjes eten :). Mijn Hamamdoek en zonnebrand met bronzer kwamen zeker van pas!

Workation Nederlandse kust - Breskens
Workation Nederlandse kust - Breskens
Workation Nederlandse kust - Breskens
Workation Nederlandse kust - Breskens
Workation Nederlandse kust
Workation Nederlandse kust - Breskens

Heb jij nu ook zin in een strandwandeling? Even er tussen uit, dan raad ik zeker de Breskens Vakantiehuisjes aan (niet gesponsord). Ga jij ook wel eens erop uit voor een workation aan de Nederlandse kust?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: