fbpx

Brabander naar Twente: mijn spullen konden me gestolen worden

door | aug 23, 2022 | Leven

De eerste vraag die ik krijg wat betreft mijn verhuizing naar Hengelo is “was Brabant geen optie”. Die vraag kreeg ik voor de verhuis en nu nog steeds… Mijn vriend vroeg of ik dat vervelend vond. Nee, eigenlijk niet. Het is een logische vraag en een vraag die ik zelf ook bij iemand anders had gesteld.

Brabander naar Twente: de verhuizing!

Het is voor mij ook een vraag die ik nu op automatische piloot kan beantwoorden. Het was praktischer, goedkoper, we hoefde niet op zoek, sociaal handiger… 

Een maand voor de verhuis zat ik heel hoog in mijn emoties over het feit dat ik verder weg bij mijn ouders ging wonen en paar dagen voor de verhuis was ik zo bezig met alles regelen en had ik het liever gehad. Heel gek om te ervaren hoe je brein werkt.

Maar de ochtend van de verhuis, toen we nog in bed lagen en ik om 07.00 uur wakker werd kwam alles binnen. Alle twijfels, angsten, onzekerheden. 

Mijn spullen konden me gestolen worden

Wat als ik mijn ouders mis, mijn broer en zus niet meer zie, wat als ik geen sociaal contacten kan maken, wat als ik me eenzaam ga voelen, wat als, wat als alles fout gaat. Ik liet alles heel bewust toe, ik mocht van mezelf huilen en alles rot vinden. Ik stopte met relativeren en positief denken en liet alles toe. Ik huilde een tijdje omdat ik bang was. Het was niet de verhuis op zich. Mijn spullen konden me op dat moment gestolen worden. Het ging om de verandering. 

Daarna stapte ik uit bed en ging de laatste spullen pakken en aan de slag. De rest van de dag ging goed, soepel en was zelfs gezellig!

En nu zijn we een paar weken verder… Heb ik al voor het eerst mijn koffer gepakt om bij mijn ouders te logeren! Dat was eigenlijk wel gezellig haha. Lekker samen ontbijten. Ook heb ik meteen een aantal vriendinnen gezien en erg leuk weekend gehad. En hier in mijn/ons nieuwe plekje gaat het ook goed, maar daar had ik dan totaal weer geen angsten over.

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook: