fbpx

Geld investeren in jezelf is doodeng, maar zo doe je het toch!

door | okt 8, 2022 | Ondernemen

Geld investeren en dan vooral in jezelf is doodeng! Het is makkelijker als je geld investeert in iets wat je direct terugkrijgt. Wat je ziet. Want wat als ik het er niet uit haal? Wat als het geen goede investering blijkt te zijn? Ik vond het ook doodeng!

Investeren in jezelf

Wat vond ik het doodeng om €1.500 te investeren in een traject, waarbij ik niet wist wat ik eruit zou halen en ook niet of het me iets ging opleveren. Maar ik draaide nog geen omzet en ik vond het doodeng! Ik wilde wel iets van geld terug zien… Of het me iets direct opleverde, zeker; kennis en ik heb stappen kunnen zetten waar ik andere in mijn uppie veel langer over zou doen. Binnen hetzelfde traject ging mijn omzet van 0,00 euro naar 3.000.

Maar dat viel alsnog in het niets bij het resultaat wat ik niet had verwacht, mijn zelfvertrouwen ging sky high! Ik durfde mezelf ondernemer te noemen, ik wist welke stappen ik kon nemen om een salesgesprek aan te gaan, een product te lanceren, ik durfde mezelf online meer te laten zien en ik ging meer delen. 

Een klein jaar later startte ik weer een met 1:1 traject. Hier haalde ik heel direct een nieuw product uit, vond ik het fijn om te sparren met iemand die de stappen al had gezet die ik wilde zetten, was het fijn om een stok achter de deur te hebben én om nog net die extra stap te zetten die ik wilde maken. Maar bovenal kreeg ik toen echt het zelfvertrouwen dat ik het nu alleen kon en durfde.

En nu, weer twee jaar later, ben ik gestart met een traject wat ik wellicht nog enger vond qua investering dan de twee trajecten ervoor bij elkaar! Ik heb nog nooit zoveel geld uitgegeven… (oke, behalve aan mijn auto). Waarom ik het wel durfde?

Geld investeren doe je zo!

Ik heb zo mega veel vertrouwen in mijn business. Ik heb het vertrouwen dat het zoveel meer kan worden dan het al is. Maar om die stappen te zetten heb ik iemand nodig die mij motiveert, stimuleert, de stappen overzichtelijk maakt, mij een spiegel voorhoudt. 

Ík gegroeid, als persoon en als ondernemer. Ben ik nieuwsgierig om weer te leren en mezelf te ontwikkelen. En ik klaar voor de volgende stap.

Wil jij ook vooruit met je bedrijf? De stappen zetten waar je nu alleen nog maar van droomt? Dan denk ik op mijn beurt graag eens met jou mee. Want hoe blij ik ook ben met de hulp die ik heb ingeschakeld, er zijn maar weinig mensen die je én goed kunnen coachen én je helpen echt goed voor jezelf te zorgen. Ik doe dat wel. Ik help je je gezondheid voorop te zetten zonder in te leveren op het resultaat. Benieuwd hoe jij ruimte en tijd kan vrijmaken én je bedrijf flink kan laten groeien?

Ik denk graag eens gratis met je mee. Stuur me een DM of mail naar info@houhetluchtig.nl als je benieuwd bent!

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

BLIJFT OP DE HOOGTE: SCHRIJF JE IN VOOR MIJN NIEUWSBRIEF!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

investeren in jezelf