fbpx

Review: Master your mindset geschreven door Michael Pilarczyk

door | apr 13, 2021 | Boeken, Leven

Het boek Master your mindset geschreven door Michael Pilarczyk gaat over dat je je gedachtes de baas wordt. Over je eigen gedachten, maar je gedachten bepalen je emoties, en je emoties bepalen je acties. Michael helpt mensen door ze te laten zien hoe zij hun mooiste leven kunnen leven én hoe je dat doet laat hij je zien in zijn boek.

Master your mindset

Michael Pilarczyk geeft seminars voor volle zalen in Nederland en leeft op dit moment zijn eigen mooiste leven op Ibiza. In het boek deelt hij eerst zijn eigen verhaal, zijn eigen hoogte- en diepte punten. Hij deelt zijn zoektocht naar de baas worden over je gedachten, over de strategie die hij heeft ontwikkeld en hoe zijn mindset bijdraagt aan het succesvol ondernemen. Michael leeft op dit moment zijn mooiste leven, in Ibiza. Maar daar was hij natuurlijk niet zomaar.

Door vele vragen te stellen komt hij tot de kern van wat hij wilt en hoe hij wilt leven. Dat zie je erg goed terug in hoe hij schrijft en zijn verhaal deelt. Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jou mooiste leven eruit en wat wil je nu echt?Steeds komen er vragen naar voren die bijdragen om je gedachte te orden en het geeft je zelfkennis.

Gewoontes doorbreken

Om van je huidige situatie te gaan naar een situatie waar je eigenlijk zou willen staan, moet je gewoontes doorbreken en vervangen met goede gewoontes. Met gewoontes die bijdragen om jouw mooiste leven te leven. In Master your Mindset worden 6 stappen uitvoerig besproken om dit voor elkaar te krijgen:

  1. Kijk wat je écht wilt, wat houdt je nu tegen?
  2. Maak er een noodzaak van. Je wilt het niet, maar het moet.
  3. Doorbreek je afremmende gedachten en handelingen.
  4. Geloof met heel je hart in jou nieuwe gewoonte.
  5. Versterk jou nieuwe gewoonte
  6. Controleer je nieuwe gewoonte op doeltreffendheid en duurzaamheid.

Is Master your mindset een aanrader?

Conclusie, word je eigen gedachtes baas, want je gedachten bepalen je emoties, en je emoties bepalen je acties. Ik vond het een fijn boek om te lezen en veel dingen waren herkenbaar. Aan de ene kant voelt het voor de hand liggend, omdat je veel wel weet, maar weten is anders dan doen. En dit boek helpt je weer om met de neus op de feiten te worden gedrukt, zodat je wél iets gaat doen:

Wat is een boek dat jou heeft geholpen met je mindset?

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest: