fbpx

Welkom in mijn Tiny house: inrichten en ontspullen

door | dec 29, 2020 | Leven

Welkom! Ik laat je in dit artikel mijn Tiny House zien, mijn plekje, mijn huisje. Het is letterlijk een mini huis, ook wel Tiny House :). Het is 50 m2 (exclusief de vide) en staat vrij van anderen woningen. Ik deel welke spullen en meubels ik heb gekocht om mijn huisje in te richten en welke spullen in heb weggedaan. 

Welkom in mijn Tiny House

Ik deelde al in een eerder artikel welke eisen ik stelde aan een appartement. Ik heb nooit een groot appartement gewild, ik woon er toch alleen en vind het nutteloos om kamers en ruimtes te hebben die je moet schoonmaken en niet gebruikt… lekker praktisch haha. Maar ik ben al lang verliefd om de Tiny House movement. Ik ben zelfs serieus in gesprek gegaan met de gemeente waar ik woon en de bank of het mogelijk is. Helaas is het voor mij op dit moment niet mogelijk om een Tiny house te wonen zoals ik ze ken. Maar het kan ook anders! Mijn huisje is een ruimte van, exclusief de vide, 50m2 groot. Dus ik mag het nog net een Tiny house noemen! Ook heel toevallig (of niet!) is dat ik de quote “Tiny house, big love” op mijn moodboard van 2020 heb staan. Heel leuk!

Lees ook:

Inrichten

Ik zal op een rijtje even zetten welke spullen/meubels waarvan zijn en wanneer je op klikt kom je ook direct bij het product uit:

Ontspullen voor een Tiny house

Ik raad het iedereen aan om om de zoveel tijd alle kastjes en lades open te trekken en te kijken wat er allemaal in staat. Ik had daarom tijdens de verhuis één doel. Ik wilde alles weer een uitzoeken! Dat was al wel weer een jaar geleden. Verhuizen is een perfect moment! Je hebt toch alles een keer vast. Ik heb grondig gekeken naar mijn kledingkast, wat hing/stond erin wat ik eigenlijk niet aan deed of niet meer fijn vond om aan te doen. Welke schoenen deed ik eigenlijk nooit aan? En was kan er naar tweedehandswinkel of ken ik iemand die er wel blij van wordt? En ook qua meubels die in mijn kamer stonden heb ik gekeken wat moet er echt mee en wat past eigenlijk niet meer. Niet alles is dus zomaar mee gegaan. Zo weet ik ook dat wat er in mijn huisje staat klopt.

Ik hoop dat je het eindresultaat leuk vindt om te zien, mijn Tiny House! Op Instagram hebben mijn volgers al veel kunnen zien, maar toch leuk om zo alles om een rijtje te hebben staan. Hoe ziet jou huis(je) eruit?

Liefs, Fenna

WIL JIJ LEREN HOE JE JE NIET LAAT TEGENHOUDEN DOOR BEPERKENDE GEDACHTEN? OF DOOR JE EIGEN MENTALE OF FYSIEKE BEPERKINGEN? BESTEL DAN HIER MIJN EBOOK “ZO DENK JE GRENZELOOS POSITIEF!

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest: