fbpx

Stoppen met denken in beperkingen: in 5 stappen naar een grenzeloos leven

stoppen met denken in beperkingen

Stop met denken in beperkingen, naar grenzeloos leven! Ik heb leuk nieuws waar ik mega trots op ben! Vanaf vandaag is mijn online cursus genaamd Grenzeloos Leven live! De afgelopen maanden heb ik mega hard gewerkt om mijn online cursus te maken en dan is het nu eindelijk zover!! Om dit moment te vieren deel ik vandaag 5 stappen om te stoppen met denken in beperkingen. 

Stoppen met denken in beperkingen 

Wat houdt voor mij een grenzeloos leven in? Ik wil ‘ja’ kunnen zeggen en ‘nee’ durven zeggen. Ik wil mezelf niet laten beperken door mijn beperkingen. Ik wil stoppen met denken in beperkingen. Want ik ben meer dan mijn beperkingen, ik ben Fenna. Wat wil ík? Niet ondanks, maar dankzij mijn beperkingen heb ik al zoveel bereikt! Ik ben grenzeloos positief en denk altijd in mogelijkheden. Letterlijk en figuurlijk, de grens verleggen. De grens opzoeken van wat ík wil, wat mijn lichaam kan en hoe ik wil leven. Maar ook letterlijk de grens over als online ondernemer, door locatie-onafhankelijk te zijn. Naar het buitenland gaan als digital nomad en buiten mijn comfortzone stappen om te ontdekken op welke plekken in de wereld mijn lichaam letterlijk tegen minder grenzen aanloopt en waar ik mij vrij voel. 

Ga grenzeloos leven!

Ik heb een grenzeloos leven voor mezelf gecreëerd en als ik het kan, kan jij het ook! Al mijn lessen en ervaringen heb ik gebundeld in een online cursus, zodat jij ook stopt met jezelf te beperken! De online cursus bestaat uit vijf stappen die je kunt volgen op je eigen tempo. Deze vijf stappen hebben mij geholpen om een leven te creëren dat voor mijn lichaam werkt, maar bovenal voor mij werkt!

  • Stap 1. Leren luisteren

Leren luisteren naar je lichaam, maar vooral leren luisteren naar jezelf. Wat wil je? Wat kan je? 

  • Stap 2. Mindset boost

Omring je met positieve energie, kies voor jezelf, durf nee te zeggen én wees grenzeloos positief!

  • Stap 3. Mogelijkheden leren denken

Wat houd je tegen? Waarom doe je nog niet wat je wilt doen? Welke fysieke en beperkende gedachten houden je tegen?

  • Stap 4. Grenzeloos leven

Hoe wil jij leven? Waar wil je naartoe? Samen gaan we kijken hoe je dat leven kunt bereiken door in mogelijkheden te denken!

  • Stap 5. Wees grenzeloos!

Wat en wanneer ga jij grenzeloos leven? Wat kan daarbij helpen? Ondernemen? Waar moet je beginnen om je mooiste leven te leven? 

Wat levert de cursus je op?

De online cursus bestaat uit vijf modules, elke module heeft vier lessen. Hier vind je filmpjes vind, extra tekst én opdrachten. Om de stappen te zetten die je wilt zetten, krijg je ook opdrachten. Breng de toegepaste kennis in de praktijk zodat je ook echt grenzeloos kunt gaan leven! Na de cursus heb je de handvatten en tools om jouw mooiste leven dankzij je beperkingen, je bent grenzeloos positief en ziet eindeloos veel mogelijkheden. Je creëert én bewandelt je eigen pad en je bent van niets en niemand afhankelijk. Niets houd je meer tegen om grenzeloos te leven.

Bonussen

Naast de vijf modules krijg je ook een aantal bonussen:

  1. E-book van Hou Het Luchtig, “Zo denk je grenzeloos positief” t.w.v. €14,95!
  2. Instagram account speciaal voor alle cursisten waar je gelijkgestemden kunt vinden, levenslang lid!
  3. Elke twee maanden een live Q&A in de Instagram community!

Het leven is te kort om niet voor jezelf te kiezen. Klaar met de grenzen waar je tegenaan loopt? Laten we dan samen denken in mogelijkheden. Ga grenzeloos leven! 

Zet vandaag de eerste stap, stop met denken in beperkingen:

Ja, ik koop vandaag nog mijn Grenzeloos Leven Online Cursus!

Wat houd jouw tegen om niet je eigen leven te creëren? Stop met denken in beperkingen, leef grenzeloos!

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, artikelen en nog veel meer! Vul hieronder je naam en e-mail in: