fbpx

Durf in jezelf te investeren: starten voordat je klaar bent

door | feb 16, 2021 | Interviews, Leven

Durf jij in jezelf te investeren? Voordat je überhaupt geld hebt óf voordat je weet waar je naartoe wilt? De meeste mensen verklaren me voor gek… Maar ik wist zeker dat ik me kon ontwikkelen door in mezelf te investeren i.p.v. mezelf tegen te houden. Ik ben echt van mening dat je niet alles alleen hoeft te doen én ook niet het wiel zelf hoeft uit te vinden. 

Durf in jezelf te investeren

Nog voordat ik klaar was met mijn afstudeerstage besloot ik al dat ik het uitbreiden van mijn beiden bedrijven niet alleen wilde doen. Ik wilde die samen doen met iemand die al vele stappen verder was dan ik, die eigenlijk al mijn droomleven leiden. Ik wist dat het mogelijk was en ik wist eigenlijk ook wel hoe, maar ik had geen idee waar te beginnen. Daarom besloot ik nog voordat ik geld verdiende met het starten van een coaching traject. Ik begon voordat ik er eigenlijk klaar voor was, voordat het ‘perfect’ was. Ik begon een nieuwe start voor mijn bedrijven door geld te investeren in mezelf. En dat was het beste besluit uit 2020!  Lees hier mijn ervaring met het coaching traject van Vrije Meid en wat het me heeft opgeleverd.

Waarom starten met een coaching traject voordat ik geld verdiende?

Durf in jezelf te investeren! Ik ben echt van mening dat je niet alles alleen hoeft te doen én ook niet het wiel zelf hoeft uit te vinden. Ik was net klaar met studeren voordat ik begon aan het traject én ik wist dat wat nu op mijn pad ging komen als (online) ondernemer ik niet had geleerd op school. Ook wist ik dat ik wel wilde leren, mezelf verder wilde ontwikkelen. Maar niet via nog een opleiding, maar via trajecten, workshop, cursussen. En het traject van Vrije Meid was de eerst stap binnen mijn leerproces. Daarnaast geloofde ik er heilig in, dat door het geld te investeren in mezelf ik het ook direct en indirect investeerde in mijn bedrijven. Ik wist zeker dat ik het terug zou verdienen. Dingen die ik al lang wil doen maar niet wist hoe, werden ineens concreet en behapbaar. 

Lees ook:

Wanneer zet jij een nieuwe stap? Durf in jezelf te investeren!

Ik heb zoveel geleerd en grote stappen gezet, dankzij de keuze om te investeren in mezelf. Door meer geld verdienen door in jezelf te investeren. Het is niet voor niks dat ik in maart 2021 weer een traject ga straten bij Vrije Meid. Ik ben klaar voor de volgende stap! En door hulp te vragen aan iemand die verder is dan ik, weet ik dat ik meer kan leren en sneller dingen voor elkaar kan krijgen door weer een traject in te gaan. Via de mail (info@houhetluchtig.nl) en via Instagram krijg ik vaak vragen hoe ik dingen aanpak of hoe ik het allemaal voor elkaar boks. Mijn gratis ebook geeft al een goed inzicht in hoe ik het doe. Maar wil je even sparren? Dan sta ik daar altijd voor:

Durf jij in jezelf te investeren?

Liefs, Fenna

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest: