fbpx

Workation Den Haag: in een te leuke Airbnb en vlakbij het strand!

door | apr 1, 2021 | Leven, Reizen

Workation Den Haag, één nachtje ertussen uit! Even weg, iets anders, een andere omgeving en inspiratie op doen in een te leuke Airbnb en vlakbij het strand!

Wat is een workaction?

De naam geeft het eigenlijk al weg: een workation is combinatie van werk en vakantie. Ook wel een werkvakantie genoemd. Je kunt met gelijkgestemde op vakantie gaan of alleen, net zoals ik. Daarnaast kun je ook met een doel op workation gaan, zoals een boek schrijven of een deadline halen. Of net zoals ik, om even een andere omgeving te hebben en inspiratie op te doen. Vorig jaar had ik al een workaction in Middelburg, Utrecht én Zandvoort.

Lees ook:

Workation Den Haag

Waarom ik voor workation in Den Haag koos? Ik wilde naar het strand! Ik wil het al maanden… ik zoek het helemaal uit en doe het uiteindelijk toch niet. Elke trip die ik in 2020 plande ging niet door en steeds dacht ik, ga dan gewoon in Nederland weg. Even tussenuit. Ik bleef wachten op dat er iemand mee ging, ik bleef wachten op het juiste moment en ik bleef wachten… Begin van dit jaar maakte ik de afspraak met mezelf dat ik aan het eind van ieder kwartaal een week vrij nam. Vrij is een groot woord, want je bent ondernemer, maar even niks moet en alles mag weekje! Ook bedacht ik me, ideaal moment om dan in die weken weg te gaan. 

De eerste geplande vakantieweek kwam steeds dichtbij (ik zit er nu in!) en ik durfde de knoop niet door te hakken. Iedereen zei, doe het gewoon! Ga! Maar ik bedacht steeds weer een excuus. Wat als het niet leuk is ‘alleen’, zonde van mijn geld, veel gedoe voor eventje weg…Ik zag beren op de weg die er wellicht wel helemaal niet zijn! Want ik was nog nooit op deze manier alleen weg gegaan. Met een doel een week alleen naar Zandvoort, een nacht naar Utrecht, twee weken alleen naar Cambridge of een reis van drie maanden naar Valencia boeken, done! Maar zonder doel deed ik niks. Totdat mijn coach zei ‘verzin gewoon een reden!’ Ontspannen, wandelen of een boek uitlezen! 

Te leuke Airbnb geboekt!

Mijn reden: ik wil al heel lang naar het strand, wandelen en een andere omgeving! I did it and I love it! Mede dankzij deze te leuke Airbnb heb ik een super workation in Den Haag gehad! Heerlijk geslapen, heerlijke douche, fijn plekje om te eten en bank waar je eigenlijk ook wel in wilt slapen. Het is geen mega goedkope Airbnb, maar wel de moeite waard (niet gesponsord). Ik had namelijk echt het gevoel dat ik in mijn eigen hotel binnenkwam lopen, lichten waren al aan en de kaarsje branden toen ik binnenkwam. Fijn binnenkomen! Je kunt om de hoek (betaald) parkeren en binnen 4 minuten rijden ben je op het strand.

Workation Den Haag
Workation Den Haag

Zelf een workaction naar Den Haag boeken?

Deze link is niet gesponsord:

Wijntje op de foto moet je wel even zelf meenemen hoor :). Wanneer ben jij er voor de laatste keer tussenuit geweest en waar ben je naartoe gegaan? 

Liefs, Fenna

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK “IN DRIE STAPPEN GRENZELOOS POSITIEF!”

WIL JIJ WETEN WAT MIJN FAVORIETE PRODUCTEN ZIJN? BEKIJK DAN MIJN WEBSHOP!

Lees ook:

Bewaar dit artikel op Pinterest: